Moda

U Mango Outletu još je dostupan jedan od njihovih najprodavanijih kaputa - po sniženoj cijeni i u čak dvije boje!

Zima dolazi, a nama je potreban kaput koji će nas grijati i pružati nam udobnost cijelu sezonu, a da je pritom i stylish. Srećom, Mango Outlet ima savršeno rješenje. Jedan od njihovih najprodavanijih zimskih kaputa i dalje je dostupan po sniženoj cijeni i to u čak dvije boje! Ovaj kaput mora imati svaka ljubiteljica mode koja želi izgledati chic i elegantno tijekom najhladnijeg doba godine.

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet

Možda vas zanima Jakna koju obožava Hailey Bieber gotovo je posvuda rasprodana iako košta kao prosječna plaća. Pull&Bear ima gotovo identičan model Rubrika Moda Moda

Kaput od umjetnog krzna uvijek je odličan odabir

Ovaj kaput izrađen je od umjetnog krzna koje je odlična alternativa pravom krznu. Umjetno krzno je cruelty-free, ekološki prihvatljivo i pristupačno. Također, ima istu mekoću i pruža toplinu baš kao i pravo krzno, ali ga je lakše njegovati i izdržljivije je pa će trajati godinama. Oversize dizajn ovog kaputa je jedna od naših najomiljenijih karakteristika jer su oversize kaputi iznimno udobni i svestrani, mogu pristajati svakom tipu tijela i svakoj odjevnoj kombinaciji. Ovaj kaput može se nositi preko džempera, haljine ili čak odijela i izgledat će fantastično. Oversize kaputi također stvaraju kontrast s našom siluetom, čineći nas vizualno vitkijima i višima.

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet

Dugačak dizajn ovog trendy komada je još jedna moderna karakteristika. Dugi kaputi su elegantni i sofisticirani jer našem looku dodaju dašak glamura. Također nas dobro pokrivaju i štite od vjetra i snijega. Ovaj kaput može se nositi uz čizme, štikle ili tenisice i savršeno će se uklopiti. On je trenutno još dostupan u dvije boje - senf i crna. Obje boje su moderne i lako se kombiniraju s bilo kojom drugom bojom. Senf je malo drugačija boja koja će podići svačije raspoloženje i outfit. To je također trendy boja koja svakoga može izdvojiti iz gomile. S druge strane, crna je klasična i bezvremenska te nikada neće izaći iz mode. To je također svestrana boja koja će pristajati uz sve što sve imamo u ormaru.

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet

mango pleteni top Možda vas zanima Crno-bijeli pleteni set topa i kardigana iz Manga divan je minimalistički prilog jesenskom pletivu Rubrika Moda Moda

U veličinama od XS do XXL, ovaj kaput možeš dodati svojoj garderobi za 100,64 eura 

Ovaj kaput ima i mnogo drugih detalja koji ga čine poželjnim komadom. Ima ovratnik s V-izrezom i preklopima, što mu daje profinjen i elegantan izgled. Također ima urezani rever, koji kaputu dodaje malo dodatne osobnosti. Ima i duge rukave koji su udobni i praktični te se kopča drukerima sprijeda koji se lako koriste i učvršćuju. Kaput također ima dva bočna džepa, koji su naizgled skriveni, no iznimno su praktični i s lakoćom će grijati ruke cijelu zimu.

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet

Kaput ima i unutarnju podstavu koja mu daje udobnost i izdržljivost. Unutarnja podstava izrađena je od poliestera, što je sintetička tkanina koja je glatka i otporna te pomaže u održavanju oblika i kvalitete kaputa. Najbolji dio ovog kaputa je to što je trenutno dostupan u veličinama od XS do XXL što znači da svatko može pronaći svoj savršeni kroj. Cijena mu je 100,64 eura, što nije toliko strašno kao početnih 132,71 eura, a u dobar kaput se uvijek isplati uložiti i malo više.

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet (100,64 eura)

 | Autor: Mango Outlet Mango Outlet Foto: Mango Outlet (100,64 eura)

Ako želiš ovaj kaput vidjeti u svom ormaru, morat ćeš požuriti jer se radi o jednom od najpopularnijih artikala zimske kolekcije Mango Outleta i brzo se prodaje. Možeš ga naći na linku. Zalihe su ograničene i ovaj bi se kaput u trenu mogao rasprodati. Bilo da odabereš senf ili crnu boju, bit će to savršen dodatak tvojoj zimskoj garderobi, a grijat će te i izgledati cool tijekom cijele sezone.

košulja ispod haljine Možda vas zanima Haljina na košulju izgleda chic, a i veliki je trend. Kombinaciju je odlično prezentirala i Anastazija Rubrika Moda Moda
Photo: Mango Outlet

Komentari 0