Moda
mango pleteni top

Crno-bijeli pleteni set topa i kardigana iz Manga divan je minimalistički prilog jesenskom pletivu

  • Meko i udobno pletivo obavezni je dio jesenske garderobe, a kolekciju pulovera, topova i kardigana volimo osvježiti i novim modelima
  • Komplet s kontrastnim detaljima iz Manga savršeno bi se mogao uklopiti u stylinge za jesen i zimu 
  • Crni top i kardigan s bijelim detaljima te bijeli top i kardigan s crnim detaljima su koliko jednostavni, toliko i efektni

Fino pleteni odjevni komadi, od udobnog i mekog pletenog materijala temelj su oko kojeg lako možemo graditi jesensk stylinge, a uz klasične modele pulovera s okruglim ili V izrezom ili primjerice uzorkom prugica, našoj garderobi uvijek možemo dodati i posebnije komade, koji će se izdvojiti krojem ili dizajnom, no svejedno se s lakoćom uklopiti s drugim odjevnim predmetima i modnim dodacima.

mango pleteni top i kardigan | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top i kardigan

U jesenskim i zimskim kolekcijama iz Manga uvijek možemo pronaći odlične pletene komade, a tako je i ove sezone, s predivnim modelima kardigana i pulovera u raznim bojama i uzorcima.

Mango pleteni top i kardigan | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top i kardigan

Nama je pozornost privukao set topa bez rukava s okruglim ovratnikom te pripadajući pleteni kardigan u istom dizajnu s V-izrezom. Top i kardigan dolaze u dvije varijante, bijeloj boji s crnim dvostrukim prugastim detaljima po rubovima te crnoj boji s bijelim detaljima na istim mjestima.

Uži kroj top savršeno se slaže s opuštenijom siluetom kardigana, a osim u predviđenom kompletu, top i kardigan možemo kombinirati i s komadima iz kontrastnog seta, čime kombinaciju možemo učiniti zanimljivijom. 

Možda vas zanima 3 modna dodatka koja su 'in' ove jeseni i 3 koja slobodno možemo spremiti u ormar Rubrika Moda Moda

Mango top | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top

Idealni za svakodnevne poslovne prilike, kao i za nošenje samostalno u raznim lookovima, pleteni top i kardigan bit će dobrodošao dodatak našoj jesenskoj garderobi svojim klasičnim krojevima i neutralnom kombinacijom boja!

mango pleteni top i kardigan | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top i kardigan

Cijena topa je 25,99 eura, dok je kardigan na kopčanje dostupan po cijeni od 35,99 eura.

Mango top | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top s kontrastnim detaljima, (25,99 eur) Mango top | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni top s kontrastnim detaljima, (25,99 eur) Mango kardigan | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni kardigan s kontrastnim detaljima, (35,99 eur) Mango kardigan | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pleteni kardigan s kontrastnim detaljima, (35,99 eur)

C&A prošivena jakna Možda vas zanima 12 prošivenih jakni i prsluka iz C&A uz koje smo spremne za toplu i chic jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0