Moda

Ove izvrsne mokasinke lovimo na velikom sniženju u Borovu. Imaju baš sve što treba

  • Pod 'sve što nam treba' kodo ovih mokasinki iz Borova mislimo na detalje koji ih čine atraktivnima, ali i posebnima
  • Za početak tu su trendy elementi: deblji đon i smeđa boja koja ove godine nadjačava crnu boju kože na cipelama, ali i kožnim jaknama, torbicama
  • Osobitim ove Borovo mokasinke pak čini diskretan zmijski uzorak i - niska cijena!
  • Pročitaj također: Mokasinke i čarape chic su kombinacija koju ove jeseni nosimo uz haljine i suknje

Već i vrapci na grani znaju da su mokasinke najpoželjnije cipele za prijelaznu sezonu. Ima i drugih hit modela, od slingback cipela s otvorenom petom (koje još možemo nositi, nije prehladno, barem ne danju), Mary Jane modela, sveprisutnih balerinki s kojima imamo love-hate odnos... , no mokasinke su obuća za koju ćemo se najlakše odlučiti. Najlakše ih je voljeti i najteže mrziti - Mary Jane ili slingback neće baš svaka žena prigliti. Na ove Borovo mokasinke bismo se kladili da će se svidjeti mnogima.

 | Autor: Instagram@lucywilliams02 Instagram@lucywilliams02 Foto: Instagram @lucywilliams02

Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu

Osim toga, mokasinke sjajno idu i na traperice, itekako dobro na neke profinjenije hlače u old money stilu, a sasvim je prihvatljivo, dapače i popularno, nositi ih uz haljine i suknje. Posebno ako u kombinaciju ubacimo još i sokne koje se tada lijepo vide. Što je do prije koju godinu bio pravi modni faux pas.

Ove smeđe mokasinke s diskretnim uzorkom reptilske kože pronašli smo na velikom međusezonskom sniženju koje traje u Borovu koje je počelo prošli petak, a traje sve do 29. listopada. Kao što smo rekli, imaju sve što jedne trendy mokasinke trebaju imati: "prave" su boje, a nešto deblji đon je itekako poželjan.

 | Autor: Borovo Borovo Ovaj reljefni uzorak čini iz zanimljivijim, posebnim i drukčijim nego da su od glatke kože, a detalji kojem stvarno ne možemo odoljeti je cijena od 31,74 eura.

Možda vas zanima Borovo ima nove, ludo dobre mokasine - oduševila nas je ljubičasta boja! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lucywilliams02

Komentari 0