Moda

Borovo ima nove, ludo dobre mokasine - oduševila nas je ljubičasta boja!

Već smo naučili da se isplati svako toliko zaviriti na stranice Borova, zar ne? U ponudi je uvijek nekoliko novih modela cipela, a ovaj brend lijepo ide ukorak sa svjetskim trendovima pa se tu nađe i bajkerskih čizama i balerinki u stilu Chanelovih i ravnih natikača za kojima se luduje ljeti, i mokasina. A kad smo kod ovih potonjih, nova im sezona upravo počinje pa je i Borovo izbacio novi model, a oduševila nas je prije svega boja - ovako intenzivno ljubičasta!

Čini ti se malo prejaka, malo previše? Nama nimalo, baš zamišljamo kako će genijalno ići uz jesenske stylinge u nebojama poput crne (monokromatsku all black odjeću će fantastično dići) i uz sve kombinacije s neutralnim smeđim tonovima, od čokoladno smeđe do svijetlo smeđe i bež. S ovim je cipelama gotovo s monotonijom u odijevanju...

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo

Osim upečatljive boje, upečatljiv je i ukras od tri crne karike lanca, a Borovo mokasine odlikuje i debeli ripnasti đon kakav je popularan već dvije godine i općenito je promijenio formu cipela, a najupadljivije upravo izgled klasičnih mokasina.

Možda vas zanima Zavirili smo u Borovo i otkrili divne bež i crne mokasinke, od prave kože i po odličnoj cijeni Rubrika Moda Moda

Kako je u Borovu praksa, i izvana i iznutra materijal je prava koža, a s obzirom na sve kvalitete cijena je vrlo, vrlo OK, 69,95 eura. Mi smo se zaljubili, stavljamo na listu želja za jesen, a pri nabavci ovog para još je jedan gušt - ipak kupujemo hrvatsko. I to nešto znači.

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo

Photo: Instagram@boguniaa87
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    ne ta bojaaaaaa