Moda
košulja ispod haljine

Haljina na košulju izgleda chic, a i veliki je trend. Kombinaciju je odlično prezentirala i Anastazija

  • Kombinacija košulje ispod haljine praktičan je način na koji haljinu možemo iz ljeta prenijeti u jesen
  • U novoobjavljenom outfitu, Anastazija se još jednom poslužila ovom kombinacijom i spojila bijelu košulju s bež haljinom
  • Donosimo još nekoliko primjera kako ovu slojevitu kombinaciju možemo nositi ove jeseni!

Slojevito odijevanje modno je umijeće koje najviše dolazi do izražaja u jesenskim i zimskim mjesecima, a modne trendseterice uvijek pronalaze nove ili pak osvježavaju već viđene načine kako ga interpretirati. 

Slojevitom kombinacijom košulje i haljine ponovno se poslužila i Anastazija Makjanić, koja je ovog puta odabrala spoj neutralnih komada, bijele košulje s voluminoznim rukavima te bež 'tube' haljine bez naramenica, koje su tijekom ljeta bile iznimno popularne. Na ovaj način, ubacivanjem bijele košulje u styling, Anastazija je u trenu haljinu za toplije temperature prenijela u jesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Uz dosjetljivu kombinaciju haljine preko košulje, Anastazija je u svoj look uklopila još nekoliko popularnih modnih trendova, poput crvenog modnog dodatka, u obliku torbice u ovoj nijansi iz kolekcije brenda Wandler te stylish crnih mokasinki s decentnom zlatnom kopčom s bijelim soknama s ukrasnim volančićem.

Evo još nekoliko dosjetljivih kombinacija kako isfirati kombinaciju haljine i košulje s drugih modnih Instagram profila koje pratimo:

Pletena haljina s resicama i duga bijela košulja

košulja ispod haljine | Autor: Instagram @morganerenaudi Instagram @morganerenaudi Foto: Instagram @morganerenaudi

Zara haljina od umjetne kože Možda vas zanima Zara haljina od umjetne kože dolazi u tri boje i odličan je jesenski modni ulov! Rubrika Moda Moda

Oversize pulover haljina - vidi se samo donji rub košulje

košulja ispod haljine | Autor: Instagram @loreen.mzk Instagram @loreen.mzk Foto: Instagram @loreen.mzk

Osim chic kombinacije koju je odabrala Anastazija, košulju ispod haljine možemo nositi i u bezbroj drugih varijanti, poput spajanja debljih haljina od mekog pletiva s dužim bijelim košuljama te visokim čizmama ili cipelama s kitten potpeticom. Također, bijela košulja odlično će izgledati i nošena ispod trenutno iznimno trendy modela haljine koja nalikuje na baloner!

Bijela košulja s baloner haljinom

košulja ispod haljine | Autor: Instagram @joanavaz_ Instagram @joanavaz_ Foto: Instagram @joanavaz_

Možda vas zanima 10 jesenskih ulova s Massimo Dutti sniženja, od balonera i jaknica u Chanel stilu do haljina i kombinezona Rubrika Moda Moda

 

 

Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0