Moda

Torbice, cipele, nakit, sunčane naočale... Koji je modni dodatak idealan za tvoj horoskopski znak

  • Ako već arhiviraš omiljene Insta-lookove u očekivanju nove modne sezone, razumijemo te u potpunosti
  • Bez obzira jesi li Blizanac, Bik ili Riba, novi trendovi modnih dodataka su neodoljivi
  • Ako voliš horoskop, pogledaj koji asesoar, torbica, nakit, naočale, cipele... je idealan za tvoj znak

S proljećem na pomolu, aktualni trendovi nestrpljivo očekuju tvoju pažnju. Ove sezone, uz to što budno pratiš Instagram profile omiljenih influencera vjeruj svom zvjezdanom znaku koji će ti otkriti što ti je potrebno proljetnom ormaru. Praktični i razumni trendovi kao što su geometrijske torbe i sandale od krzna, idealan su izbor za zemaljske znakove. Za hrabre i energične vatrene znakove, ova će sezona obilovati jarkim nijansama i velikim nakitom kako bi njihov izgled procvao. Zračni znakovi mogu pronaći sofisticirane trendove kako bi obnovili garderobu svojih dobro uređenih ormara, dok vodeni znakovi prihvaćaju svoju maštovitu stranu diveći se omiljenim dizajnerima poput Chanela i Bottege Venete.

Ovan: Neonske boje

Za hrabre i ambiciozne Ovnove neonske su nijanse dobrodošla paralela. Izražavajući samopouzdanje i vedrinu ističu pravi karakter vatrenog znaka, a mogu se kombinirati s ostalim energičnim tonovima i uzorcima ili uklopiti uz neutralnu odjeću.

Bik: Puff sandale

Mirni Bikovi koji traže udobnost, provodili bi najradije i svo vrijeme kod kuće u ovim luksuznim puff sandalama, potplat im je ugodan upravo poput njihovog voljenog jastuka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: ljubičaste natikače, Stardivarius (199,90kn); limun žute natikače, Mango (349,90kn); japanke, Zara (299,90kn) 

Možda vas zanima Sandale koje nikad ne izlaze iz mode - isplati se kupiti ih i na kraju sezone Rubrika Moda Moda

Blizanci: Komadi u dvije boje

Blizanci su poznati po svojoj dualnosti i dvostranoj prirodi, slično kao i ovosezonski dvobojni trend. Viđen je na pistama dizajnera poput Gabriele Hearst i brenda Marni i na odjeći i na modnim dodacima.

Rak: Glomazni nakit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Powered by embedinstagramfeed &

U želji da se zaštiti od svijeta Rak može na van djelovati grubo, što se baš uklapa u ovosezonski trend velikog, "grubog" nakita. Karakteriziraju ga predimenzionirani lanci i punkerski motivi, idealno za pomalo distanciranog Raka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno Mango(129,90 kuna), Zara (119,90 kuna), Mango (199, 90 kuna)

Lav: Pravokutne sunčane naočale 

Kraljevski znak ima snažnu osobnost koja voli svjetla reflektora. U smjelim nijansama ili s blistavim ukrasima, ove pravokutne sunčane naočale istaknuti su komad koji će upotpuniti odvažni izgled Lava. Zajamčeno će biti glavna faca u ovim okvirima živih tonova.

Možda vas zanima Za ljubiteljice mode: koje će sunčane naočale u 2021. godini biti IN, a koje OUT Rubrika Moda Moda

Djevica : Torbica oko vrata

Snalažljiva i vrlo logična Djevica može cijeniti ovaj višenamjenski trend. Ove torbice u obliku ogrlica kombiniraju praktičnu namjenu s modom u vrlo sladak modni dodatak koji može poslužiti za razne stvari. 

Vaga: Geometrijske torbe

Vagi koja traži ravnotežu svidjet će se simetrije i ravnoteža geometrijske torbe. Nudeći šarmantan oblik i funkciju, ove oblikovane torbice usklađene su s visokom estetikom zračnog znaka. Sve stane: Nose se velike torbe geometrijskog oblika

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: plava torba, Stradivarius (119,90kn); torba sa šesterokutnom drškom, Aldo (450,00kn); zelena torba, Mango (89,90kn)

Škorpion: Mrežaste cipele

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by max (@__mmaxinewylde)

Powered by embedinstagramfeed pt &

Zagonetna i senzualna priroda ovog ambicioznog znaka usklađuje se s odvažnošću mrežaste obuće, a trend podržava avanturističke i strastvene strane moćnog Škorpiona. 

Strijelac: Nakit s morskim motivima

Poznate po svom pustolovnom duhu, žene Strijelci su duhovite pripovjedačice i svjetske putnice. "Plažni" nakit ukrašen školjkama odiše lutanjem i sanjarskom aurom koju Strijelac može cijeniti. 

Jarac: Velike torbe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Alia (@mariaalia)

Powered by embedinstagramfeed &

Praktični i marljivi Jarac cijenit će visoku funkcionalnost prevelike torbe. Idealna radna torba, usklađena je s radoholičarskim tendencijama ovog zemaljskog znaka. Torbe u koje stane sve: Za dane kada nosite više od mobitela i novčanika

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno Mango (249, 90 kuna), Zara (299,90 luna), Mango (449,90 kuna)

Vodenjak: Muške sandale

Poznato je da je nekonformistički Vodenjak uvijek napredan i pomalo buntovan, a ove muške sandale, križanac između gladijatorica i gumenih sandala za plažu novi su trend koji su prihvatile isključivo cool cure. Dobro se slažu s slobodoumnom i netradicionalnom prirodom ovog znaka. 

Riba: Boje koje se presijavaju

Ovaj fantastični vodeni znak stalno se bori da uskladi svoje snove i stvarnost - modni dodaci s maštovitim matrijalima koji se presijavaju i mijenjaju boju ovisno u o kutu gledanja sjajno dočaravaju svijet mašte u kojem Ribe žive. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0