Moda

Sandale koje nikad ne izlaze iz mode - isplati se kupiti ih i na kraju sezone

  • Ove sandale ne izlaze iz mode: dokazale prolaznice!
  • Sandale s remenčićem oko gležnja i blok petom komad su s kojim nećeš pogriješiti
  • Nose se već sezonama, a nosit će se i dalje. Zato ih se isplati kupiti
  • To što je kraj sezone samo je prednost: ima ih i za manje od 100 kuna

Izgleda da su postale vječan komad, sandale s remenčićem oko gležnja. Ima ih u više varijanti, s blok petom ili stiletom, višom ili nižom, s uzorkom, žarkih ili klasičnih boja. Mi glasamo za udobniju blok petu, a čine to i prolaznice po ulicama naših gradova.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nije teško pronaći žene koje ih nose uz haljine i suknje. Nogu čine ženstvenijom, i figura i držanje su nam ljepši, a opet nisu nepraktične i neudobne. Zaključujemo da će se nositi još mnogo sezona. Zato ih se isplati uloviti sada, kad su na najvećem sniženju.

Možda vas zanima Veliki trend za jesen: Povratak boje koju obožavamo Rubrika Moda Moda

Klasično

Za klasičarke najbolji izbor su "klasične" boje poput crne, bijele, smeđe ili puderasto ružičastih nijansi. Osim što su nenapadne i elegantne idu uz gotovo svaku modnu kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gianvito Rossi - reine suede sandal 100mm • Message or email me to purchase. Email on profile.

A post shared by Richard Beckerman (@fifthaveshoes) on

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: crne sandale H&M (90 kn); blijedo ružičaste sandale Deichmann (189 kn), smeđe sandal H&M (90 kn); puderaste sandale H&M (105kn)

Veselo

Čak i klasičarke znaju pokleknuti pred ljetnom navalom boja, a nas koje boje volimo u svako godišnje doba ni ne treba puno nagovarati da zašarenimo svoj look. Ako ne želiš pretjerivati možeš to učiniti samo sandalama u žarkoj boji.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: sandale s pletenim elementima (Deichmann, 94 kn); pink sandale (H&M, 90 kn); metalik plave sandale (Deichmann 74 kn); crvene sandale (CCC, 195 kn)

Možda vas zanima Prolaznica nosi sjajnu kombinaciju sa špagericama na platformu: u H&M-u su na velikom sniženju Rubrika Moda Moda

Glamurozno

Životinjski uzorak (zmijski je posebno popularan), metalik boje poput zlatne i srebrne, ali i svih drugih nijansi metalnog sjaja, štras i šljokice... Ove sandale stvorene su za večernje izlaske. 

 

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: sandale sa štrasom na petama (H&M, 150 kn); sandale sa zmijskim uzorkom (CCC, 89 kn); zlatne sandale (H&M, 90 kn); blijedo plave sandale sa zmijskim uzorkom (H&M, 90 kn)

Photo: Instagram@rene_bitorajac

Komentari 0