Moda

Prolaznica nosi sjajnu kombinaciju sa špagericama na platformu: u H&M-u su na velikom sniženju

  • Lijepa Splićanka sve je dobro odabrala, i haljinu i torbicu i špagerice na punu petu
  • Inspirirala nas je da slične sandale potražimo u trgovinama i nabasali smo na veliko sniženje u H&M-u
  • Pogledaj najbolje modele koje smo pronašli - mi smo oduževljeni

Vitka prolaznica zabljesnula je na splitskim ulicama u jednostavnoj, ali vrlo elegantnoj kombinaciji. Lijepu bijelu haljinu s velikim uzorkom cvijeća i puf rukavićima kombinirala je s bijelom torbicom nošenom preko tijela i prekrasnim špagericama. Pune pete i na platformu mekom se trakom vežu oko gležnja čineći nogu vrlo seksepilnom.

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Možda vas zanima 5 ideja za izlete na kojima ćeš uživati, a ne koštaju mnogo Rubrika Life&style Life&style

Izdvojili smo slične špagerice iz ponude high-street brenda H&M jer sniženja u toj trgovini su fantastična. Sličnih modela ima već po cijeni manjoj od 100 kuna. No, priznajemo, nismo odljeli ni da ubacimo i dva skuplja para jer - baš su nam se svidjeli.

 | Autor:

Smeđe kožne špagerice (187,00 kn); špagerice koje se vežu oko gležnja (112,00 kn); tirkizne špagerice (375,00 kn); bijele špagerice s konopcem (105,00 kn)

 | Autor:

Bijele platnene špagerice (187,00 kn); roze špagerice (52,00 kn); crne špagerice (60,00 kn); crvene špagerice koje se vežu oko gležnja (112kn)

Možda vas zanima Zadranke i Splićanke su pokazale kako su torbe s remenom u struku i dalje jedan od popularnijih modela Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 Crvene špagerice (75,00 kn); bež špagerice (210,00 kn); špagerice sa zakovicama (45,00 kn); crno-bijele špagerice (187,00 kn)

Photo: Pixsell/Milan Sabić

Komentari 0