Moda

Top 5 tenisica za ljeto po izboru miss7 redakcije

I u ljetnoj sezoni tenisice će se zadržati kao apsolutni "must have" u svijetu obuće, a mi predstavljamo naše favorite. Provjeri je li i tvoj omiljeni par na našoj listi?

Kad je obuća u pitanju, unazad nekoliko sezona tenisice su se ponovno našle u središtu modnih trendova. Njihova tajna nalazi se u savršenom spoju ležernog izgleda, praktičnosti i jednostavnosti koju unose u svakodnevno biranje outfita. Osim toga, nevjerojatno su udobne. Nakon modela koji su obilježili hladnije mjesece u godini i upotpunjavale jesenske i zimske kombinacije, proljeće i ljeto donose nam nova osvježavajuća izdanja. Popularni sportski brendovi i high street dućani lansirali su fenomenalne sportske i casual modele kojima ne možemo odoljeti. 

I dok će svoje sportsko izdanje pronaći u kombinaciji s cool komadima iz sportske ponude (koja je odlična za ovu sezonu), za ležerna izdanja kombiniraj ih uz traperice, midi suknje, traper šorceve ili pamučne haljine. S tim provjereno nećeš pogriješiti. Ako još uvijek nisi, vrijeme je da pronađeš par koji ćeš "furati" ovo ljeto, a možda ti mi možemo pomoći u tome. U nastavku pogledaj koji su naši favoriti - od otkačenih modela do onih bezvremenskih i klasičnih. Koji ti se najviše sviđa?

Možda vas zanima Donosimo sve najbolje modele nude tenisica Rubrika Moda Moda

Korana: Puma Basket

"Otkada su se u modu vratile Puma Basket tenisice (koje btw. ne skidam s nogu), samo gledam slične modele tenisica - pomalo razgaženog izgleda, s debljim džonom i upadljivim vezicama. Nije ni čudo što sam od svih modela za ovu sezonu pala baš na njih, posebno na modele u redizajnu moje najdraže dizajnerice cipela Sophie Webster. Jednostavno su otkačene!"

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Anamaria: adidas Superstar

"Prvo sam imala klasičan bijeli model s crnim crtama, a nedavno sam kupila i pastelno ružičasti jer stvarno pristaju uz sve!"

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kristina: Nike Cortez

"Obožavam sve kombinacije ovih Nike tenisica zbog pomalo smiješnog razloga - imam jako dugačko stopalo koje u većini drugih tenisica izgleda klaunovski. Cortez model tenisica je jako uzak pa mi stopala ipak izgledaju elegantnije. Barem mislim!"

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone Rubrika Moda Moda

Nika: Vans Old Skool 

"Moj favorit za ovo ljetu svakako su Vansice - i to najklasičniji model koji se može kombinirati na sve i uvijek će izgledati kul. Super mi je što se mogu pronaći u raznim bojama i materijalima. U sezoni nadolazećih festivala svakako su moj prvi izbor za cjelodnevno i cjelonoćno plesanje."

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ivana: adidas Gazelle 

"Po pitanju tenisica sam klasičarka. Adidasu sam vjerna svake sezone, a omiljeni model za ovo ljeto su mi Gazelle, u pastelno ružičastoj nijansi. Te tenisice se sjajno uklapaju u moj stil, nisu glomazne i lagane su na nogama. Dobro pristaju čak i na delikatnije suknje i haljine."

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: None

Komentari 0