Moda

Donosimo sve najbolje modele nude tenisica

Ovaj proljetni modni zicer popularniji je no ikada pa smo se bacili u potragu za svim najboljim komadima iz aktualne ponude...

Kad bismo morali odabrati jednu jedinu nijansu tenisica koja je potpuno okupirala i zadivila modni svijet ove godine, onda je to definitivno - klasična bež. Nude nijanse obožavane su od strane modnih blogerica, trendseterica i influencerica i to s dobrim razlogom.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook H&M s pomponima (225 kuna), Converse visoke (529 kuna), Zara platforme (299 kuna), Nike Air Max Thea (1.100 kuna)

Nude nijanse laskaju svim tonovima kože, savršene su za sve prilike i situacije, a izgledaju apsolutno elegantno i moderno. Ako razmišljaš o tome u koje tenisice uložiti ove sezone, smijemo li ti predložiti nude model? Naše omiljene trgovine i brendovi u svojim proljetnim kolekcijama imaju jako puno bež modela, a mi smo danas odabrali best of! 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Guliver sa satenskim vrpcama (840 kuna), Timberland (769 kuna), Puma Suede Heart (849 kuna)

Možda vas zanima 3 para tenisica koje će obilježiti proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

Nude tenisice izgledaju totalno fancy pa ih možeš nositi na suknje i haljinice, ali i na totalno casual kombinacije uz traperice i svoje omiljene sportske tajice. Zahvaljujući brojnoj ponudi, možeš odabrati model za sebe i prilagoditi ga svojem stilu. Visoke ili niske svejedno je, možeš odabrati deblji ili tanji đon, a posebno su nam drage i super popularne tenisice sa svilenim vezicama koje se vežu u mašnu. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook H&M (185 kuna), Adidas Stan Smith (749 kuna), Reebok Club C (749 kuna), Nike Cortez (690 kuna)

Također, super trik kako svoje tenisice učiniti još luksuznijim jest odabrati varijantu od brušene kože! Ovaj materijal svake će cipele učiniti luksuznijima nego što ustvari i jesu, a ista stvar vrijedi i za tenisice... Kupujemo! Obožavamo! Nosimo!

Photo: Pinterest/AlbionFit
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija97

    Super su