Moda

Taman kada smo pomislili da Inuikii čizmice ne mogu biti šarmantnije, dogodila se suradnja s IKKS-om!

  • IKKS i Inuikii udružili snage i stvorili neodoljivu mini capsule kolekciju koja je najšarmantniji mogući način utjelovila bit rock-bohemian chica
  • Modeli u crnoj i smeđoj boji predstavljaju zajedničku viziju tople i moderne obuće koju ova dva velika brenda dijele
  • Inuikii je zaslužan za beskompromisnu udobnost i toplinu, dok je IKKS u priču utkao svoju robusnu rock estetiku

Zaljubljenici u najtoplije komade obuće kojima estetika unatoč ovoj vrijednoj osobini ne ispašta, mora da su ovih dana došli na svoje jer su dva obožavana brenda - IKKS i Inuikii udružili snage i stvorili neodoljivu mini capsule kolekciju koja je najšarmantniji mogući način utjelovila bit rock-bohemian chica.

 | Autor: Inuikii x IKKS Inuikii x IKKS  | Autor: Inuikii x IKKS Inuikii x IKKS

Spoj prepoznatljive estetike francuskog brenda IKKS sa chic boemskim stilom INUIKII-a rezultirao je reimaginacijom bezvremenskog modela 'Curly Rock', predstavljajući dva krznom obrubljena modela obogaćena detaljima koja garantiraju ne samo ultra-trendi izgled, već i maksimalnu udobnost. 

šljokičaste čizme Možda vas zanima Efektne šljokičaste čizme veliki su trend. U ovih 10 modela ćemo zasjati - doslovno! Rubrika Moda Moda

Modeli u crnoj i smeđoj boji podstavljeni su krznom i izrađeni od brušene kože, s detaljima od glatke kože ukrašene karakterističnim nitnama, a suradnja predstavlja zajedničku viziju tople i moderne obuće koju ova dva velika brenda dijele. Inuikii je zaslužan za beskompromisnu udobnost i toplinu, dok je IKKS u priču utkao svoju robusnu rock estetiku. 

 | Autor: Inuikii x IKKS Inuikii x IKKS  | Autor: Inuikii x IKKS Inuikii x IKKS

Ručno su izrađene u Europi, a posvećenost detaljima i kvalitetna izrada osiguravaju savršen spoj stila i funkcionalnosti u obući kao stvorenoj za temperaturne minuse i dovoljno svestranoj za gradske šetnje, ali i planinske avanture. Cijena im iznosi 365 eura, a osim u IKKS trgovinama, može ih se pronaći i u webshopu brenda.

Možda vas zanima Jedva smo dočekali povratak chunky čizmica. Evo gdje vas čekaju najljepši modeli Rubrika Moda Moda

 

Photo: Inuikii x IKKS

Komentari 0