Moda

Jedva smo dočekali povratak chunky čizmica. Evo gdje vas čekaju najljepši modeli

Zimska sezona je uvijek dobar izgovor za obnovu garderobe i prilika za eksperimentiranje s najnovijim modnim trendovima. Iako su popularne već nekoliko sezona, ova zima donosi novi život chunky čizmama s glomaznim potplatima. Fokus više niej samo na crnoj boji, već sada čizmice podjednako često nosimo i u bijelom, bež ili sivom izdanju. 

Zaputili smo se u Deichmann i otkrili najpovoljnije modele chunky čizmica u njihovom najnovijem ruhu. Ove čizme ne samo da su beskrajno jednostavne za kombiniranje, već su i izrazito funkcionalne i efikasne u čuvanju topline, čak i za najhladnijih dana. 

U stilu 90-ih

Moda se uvijek vraća, a inspiracija 90-im i ranim 2000-ima zaslužna je za povratak trendy robusnih čizmica. Upravo zato, najefektnije kombiniranje bit će upravo poigrate li se i s ostalim elementima odjeće iz ovih desetljeća. Birajte široke hlače niskog struka, ili par visoke i skinny traperice, oversized pletene pulovere, ili pak potražite inspiraciju u stylinzima i modi ravno sa skijališta! Chunky čizmice idealne su za nošenje u opuštenoj, pomalo sportskoj varijanti, a utility modeli kakve smo pronašli u Deichmannu sjajno će izgledati i kao točka na i svakom sportskom outfitu.

 | Autor:

Svatko ima svoj savršen par

Birajte razne modele chunky čizmica. U Deichmannu vas očekuju modeli s platformama, potpeticama, chelsea modeli čizama s glomaznijim potplatima, te vrlo trendy motociklističke čizmice s dodatcima. Modeli su razni ali ono što im je zajedničko upravo su nezamjenjiva jednostavnost pomoću koje se uklapaju u garderobu te dodatna izolacija od hladnoće i vlage – upravo savršeno za zimu!

 | Autor:

Pronađite svoj idealan model novih čizmica u Deichmannu. Birajte između raznih modela čizmica s glomaznim potplatima te obilju boja zbog čega će u Deichmannu baš svatko za sebe pronaći trendy par chunky čizama.

 Novu kolekciju obuće za zimu u Deichmannu možete razgledati na službenoj web stranici, a zatim se zaputite u obližnju Deichmann trgovinu i uživajte u raznolikoj ponudi!

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0