Moda
Inuikii čizme

Ulična moda: Inuikii čizme su popularne i na domaćoj špici

  • Hladno zimsko vrijeme traži i adekvatnu obuću, a kad se želimo odmoriti od nošenja Ugg čizama, druga odlična opcija su Inuikki zimske čizme
  • Osim što su tople i udobne, u svakoj će kombinaciji izgledati jako stylish
  • Prolaznica u Zagrebu uklopila je svoj neutralan model u zeleno-bež outfit

Inuikki čizme raznih modela već su sezonama omiljena zimska obuća, budući da je u njima spojena udobnost, toplina, ali i stylish izgled. Više od toga u zimskim čizmama stvarno ne možemo poželjeti!

Inuikii čizme | Autor: Pixsell/Luka Stanzl Pixsell/Luka Stanzl Inuikii čizme

Dolaze u više varijanti boja, od klasičnih i neutralnih, koje su najpopularnije, do onih upečatljivijih pa i verzija s jarkim bojama

Modeli ovih popularnih tenisica i čizama mogu se lako uklopiti u casual, ali i poslovnije zimske outfite te osigurati toplinu našim stopalima tijekom cijelog dana. Jednostavnog, ali i već prepoznatljivog dizajna, nesumnjivo će trajati više od jedne sezone.

Možda vas zanima Detalj od trapera ove čizme iz Reserveda čini zanimljivijima od svih ostalih Rubrika Moda Moda

Prolaznica na zagrebačkoj špici ipak se odlučila za predivan svijetli model Inuikii čizama, u nježnoj kombinaciji krem i bež nijansi, no zato je u ostatak kombinacije unijela jarke boje i uzorke. Zanimljiv outfit sastojao se od zelenih kožnih hlača širokih nogavica, koje je kombinirala s kratkom bež jaknom sa smeđim ukrasnim detaljima te torbicom preko tijela također sa smeđim, ali i tirkiznim uzorkom. Svoj je styling upotpunila velikim crnim sunčanim naočalama.

U nastavku izdvajamo nekoliko modela Inuikii zimskih čizama!

Inuikii čizme | Autor: Answear Answear Inuikii kožne čizme za snijeg, (sad 296,99 eur); (266,64 eur); (sad 264,99 eur)

cipele s punom petom Možda vas zanima Ove će cipele u 2023. biti obavezan dio modne shopping liste Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Luka Stanzl

Komentari 0