Moda

Tako jednostavna, a tako izazovna! Ovaj model haljine je hit, pronašli smo zaista lijepe u našim trgovinama

  • Na prvi pogled smo se zaljubile u dugu kožnu košulja-haljinu iz aktualne Zarine jesenske kolekcije 
  • Poput prave Pepeljuge uz nju ćeš se iz moćne poslovne žene lako pretvoriti u pravu partijanericu
  • Za nju trebaš izvoditi 300 kuna, a slične modele pronašle smo i u aktualnoj ponudi preostalih high street brendova 

Pretražujući online ponudu vodećih highstreet brendova naišli smo na fantastičnu dugu kožnu haljinu. Riječ je o modelu čiji je kroj inspiriran izgledom košulje, a koju uz ovratnik i duge rukave krase i pritisni gumbi. Popularnost ovog kroja ne čudi budući da je riječ o komadu koji laska ženama bez obzira na njihovu dob, visinu ili konfekcijski broj.

Uz to, ovaj modni predmet iznimno je efektan u svoj svojoj modnoj jednostavnosti te je vrlo zahvalan za kombiniranje budući da mu svaki put možeš dati novo lice ovisno o odabiru modnih dodataka.

Možda vas zanima Dvije prolaznice dobro su uklopile 'životinjski' trend u svoj outfit Rubrika Moda Moda

 | Autor:

Primjer (Zara, 299,90 kuna)

Ovu konkretnu haljinu možeš pronaći na Zarinim policama, a za nju ćeš morati izdvojiti 300 kuna. Njezinom efektnom izgledu uvelike pridonosi materijal od kojeg je izvedena. Umjetna koža ovoj naizgled jednostavnoj haljini daje dozu prigušenog seksepila. A hoće li ovo biti sjajan komad kojim ćeš odavati izgled snažne žene na poslovnim sastancima ili izazovna haljina za večernje provode ovisi isključivo o tebi.

 | Autor: Primjeri: Mango (549,90 kuna), Zara (299,90 kuna), Reserved (299,90 kuna)

Kao što svjedoče priložene fotografije, otkopčavanjem nekoliko donjih gumbiju stvara se izazovni rasporak koji uvelike pridonosi atraktivnosti ovog modnog komada. A zazireš od klasičnih crnih komada, u aktualnoj ponudi možeš pronaći identičnu haljinu u plavoj nijansi. Također, slični modeli zastupljeni su i na policama ostalih poznatih brendova, a za njih ćeš morati izdvojiti od 300 do 550 kuna. 

Možda vas zanima Jedan model cipela zavladat će ove jeseni, pronašli smo stvarno prelijepe primjerke Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: H&M (oko 240 kuna), C&A (oko 226 kuna), Stradivarius (229,90 kuna) 

Ljubiteljice kraćih modela zasigurno će razveseliti i vijest kako aktualna ponuda vrvi komadima košulja haljina čija dužina ne prelazi koljena. Pritom možeš birati između strukiranih modela te onih koji su ukrašeni dekorativnim remenom. Mala kožna crna haljina uvijek je sjajan izbor, no ako si se poželjela upustiti u modnu avanturu i odabrati model u boji onda svakako baci pogled na novu kolekciju brenda Orsay. Ondje će te uz crnu dočekati i haljine od eko kože u plavoj i zelenoj varijanti, a njihova cijena iznosi 319 kuna. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Primjer: sve tri haljine Orsay (319,00 kuna)

Možda vas zanima 'Ružne' tenisice su prošlost! A evo koje modele sportske obuće rado nosimo ove jeseni Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram

Komentari 0