Moda

Jedan model cipela zavladat će ove jeseni, pronašli smo stvarno prelijepe primjerke

  • Sudeći prema prvim prikazanim primjercima obuće iz novih kolekcija, ove jeseni ponovno rado nosimo mokasinke s gumenim đonovima
  • Uz klasične crne modele mokasinki, sjajan odabir su i oni izvedeni u boji vina te ukrašeni dekorativnim pomponima
  • Za ljubiteljice cipela s potplatom, izvrstan odabir u jesenskim mjesecima su i crne cipele s debelom platformom i vezicama

Sudeći prema aktualnoj ponudi high street brendova, jesenska sezona proći će u znaku jednog nam dobro poznatog modela obuće - mokasinki. Riječ je o modelu cipela koji se ubraja među prave klasike kada je obuća u pitanju te modni eksperti vjeruju kako za dobar par mokasinki uvijek treba pronaći mjesto u svom ormariću s cipelama.

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

Pogled na primjerke mokasinki iz novih jesenskih kolekcija mnoge će čitateljice vratiti u prošlost, budući da jesensku ediciju ovog klasičnog modela cipela krase robusni gumeni đonovi koji su svojevremeno bili iznimno popularni. Štoviše, neke od vas slične primjerke zasigurno i čuvaju na samom dnu ormara. Ako si poželjela novi primjerak za svoju kolekciju, na pravom ste mjestu jer ti u nastavku otkrivamo najatraktivnije modele koje već danas možeš pronaći na policama najpopularnijih dućana.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Reserved (299,90 kuna), H&M (oko 450 kuna)

Možda vas zanima 'Ružne' tenisice su prošlost! A evo koje modele sportske obuće rado nosimo ove jeseni Rubrika Moda Moda

Sjajan odabir zasigurno su crne mokasinke koje uz debeli rebrasti potplat krasi i ukrasna traka na prednjem dijelu. Primjetno je kako se cijena modela koji su izrađeni od umjetne kože kreće između 230 i 300 kuna, dok ćeš za one izvedene od prave kože trebati izdvojiti minimalno 500 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (279,90 kuna), Bershka (279,90 kuna), H&M (oko 260 kuna)

Uz crne, trendsetericama će zasigurno biti zanimljive i mokasinke izvedene u boji vina te ukrašene resicama. Naravno, ako zazireš od jednostavnih klasičnih modela možeš ih zamijeniti i onima ukrašenima kopčama i remenjem. 

A ako nisi ljubiteljica mokasinki, no poželjela si ravne cipele s platformom i debelim rebrastim potplatom neka tvoj odabir budu crne cipele s vezicama. Riječ je o modelu koji sjajno spaja robusni izgled s elegantnom 'derby' cipelom te tvori praktične jesenske cipele koje će se sjajno uklopiti u urbane dnevne kombinacije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (229,90 kuna), Stradivarius (229,90 kuna), Pull&Bear (279,90 kuna)

Možda vas zanima Često ih zanemarujemo, ali ove osnovne komade sjajno je imati u jesenskoj garderobi Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagam

Komentari 0