Moda

Često ih zanemarujemo, ali ove osnovne komade sjajno je imati u jesenskoj garderobi

  • Trendovi dolaze i prolaze, no u ormaru uvijek valja imati nekoliko bazičnih komada
  • Ovoga puta izdvojile smo gornje dijelove koji mogu biti osnova sjajnih jesenskih kombinacija
  • Ključ dobrog bazičnog komada jest to što je jednostavnog kroja i neutralnog kolorita

Nerijetko te u člancima iz modne rubrike obavještavamo o aktualnim trendovima pa smo ti tako nedavno otkrile kako su kožni komadi poharali police high street dućana, tajice postale hit modni komad, a ružne tenisice prošlost. Ipak, ovoga puta se nećemo dohvatiti novih strujanja u modnom svijetu već ćemo se posvetiti  bazičnim komadima koji uspješno odolijevaju izmjenama trendova.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice Rubrika Beauty Beauty

Budući da su pred nama jesenski mjeseci izdvojile smo četiri osnovna gornja komada odjeće koji će se sjajno uklopiti u tvoju postojeću garderobu. Uz praktičnost i udobnost, ovi komade krasi i neutralni kolorit zahvaljujući kojem se uspješno mogu kombinirati s različitim odjevnim predmetima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (129,00 kuna), Reserved (119,90 kuna), Zara (99,90 kuna)

Za početak tu su jednostavni tanki puloveri i dolčevite koji će uz traperice i poslovne hlače na crtu činiti osnovu sjajnih dnevnih kombinacija, a ako im pridodamo suknju ili crne uske hlače dobivamo 'platno' za kreiranje efektne večernje kombinacije.

Pri odabiru bazičnih komada važno je odabrati one u neutralnim (ne)bojama poput crne, bijele i sive. Budući da jesen obiluje toplim koloritom sjajan su odabir i komadi u bež nijansama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Mohito (119,00 kuna), Zara (69,90 kuna)

Posljednjih sezona imali smo priliku vidjeti kako se kardigan iz komada pletiva kojeg smještamo u ormare naših baka premetnuo u izazovan modni komad, mahom zahvaljujući modnim influencericama poput Belle Hadid, Kendall Jenner i Katie Holmes. Premda predimenzionirani kardigani i ove jeseni uživaju veliku popularnost, naš odabir su dvije njegove elegantnije verzije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (119,90 kuna), Zara (179,90 kuna), C&A (oko 540 kuna)

Možda vas zanima 'Ružne' tenisice su prošlost! A evo koje modele sportske obuće rado nosimo ove jeseni Rubrika Moda Moda

Prva je kratka vestica V ili okruglog izreza koju možeš nositi kao zasebni komad te kao pokrivalo, a odabranoj kombinaciji dati će dozu elegancije i ženstvenosti. Kao sjajan odabir za slaganje jesenske kombinacije nameće se i duži kardigan, odnosno vesta bez kopčanja čija dužina doseže do koljena. Posebnu draž ovom modnom predmetu daje decentni remen koji naglašava struk te vizualno stanjuje tvoju figuru.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Mango (349,90 kuna), C&A (oko 190 kuna)

Photo: shutterstock

Komentari 0