Moda
Lidija Lešić

Sve krem i sve bež: Lidija Lešić nosi svjež i neutralan outfit savršen za proljeće

  • Influencerica Lidija Lešić odlično nosi outfit koji je oličenje popularne 'vanilla girl' estetike
  • Modni stil u kojem prevladavaju svijetle i neutralne boje, Lidija je prikazala kombinacijom u krem i bež nijansama
  • Osim što je idealna za svaki dan, Lidijina modna kombinacija čini nam se savršenom za proljeće!

'Vanilla girl' estetika najnovija je modna i beauty estetika koja je osvojila brojne obožavateljice neutralnog i minimalističkog stila, a u svojem najnovijem outfitu odlično ju je prikazala Lidija Lešić. Lidija je i sama potvrdila što joj je bila inspiracija svojim opisom fotografije, koji je bio jednostavno "vanilla girl aesthetic". 

Kako i priliči trendu, Lidija je odabrala svijetle, neutralne nijanse, u bež i krem boji, frizuru blagih valova i nježan makeup sa sjajnim usnama. 'Vanilla girl' estetika, koja se oslanja na luksuzni i ugodni minimalizam, već se na samom početku godine uspjela istaknuti kao vodeći modni i beauty trend, nastavljajući se na 'clean girl' estetiku koja je vladala 2022.

Givenchy Vouyou torba Možda vas zanima Poznata dizajnerska imena izbacila su nove modele torbi za proljeće i ljeto. Evo najljepših Rubrika Moda Moda

Lidijin outfit sastojao se od bež SourceUnknown blejzera, Sézane krem hlača širokih nogavica te džempera istog brenda, tenisica iz Massa, DeMellier London bež torbe s dugačkim remenom i MiuMiu sunčanih naočala smeđih okvira. 

Lidija je u komentarima dobila same pohvale za svoj 'vanilla girl' styling, a nama je dala odličnu modnu inspiraciju za proljetni styling koji jedva čekamo nositi!

bijeli outfit Možda vas zanima Bijeli outfit 'it' je kombinacija za proljeće, a naša influencerica ga već sjajno nosi Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lidijalesic

Komentari 0