Moda
Givenchy Vouyou torba

Poznata dizajnerska imena izbacila su nove modele torbi za proljeće i ljeto. Evo najljepših

  • Dizajnerske kolekcije za proljeće/ljeto 2023. već su odavno predstavljene, no brendovi nastavljaju s lansiranjem novih modela
  • Pažnju uvijek privlače modni dodaci, a posebno najnoviji modeli torbica
  • Versace, Ferragamo i Isabel Marant samo su neki od brendova koji su predstavili predivne nove modele

Lansiranja novih dizajna omiljenih modnih brendova događaju se gotovo svakodnevno te ih je teško popratiti, posebno budući da nam se bliži proljeće te su svi brendovi fokusirani na izbacivanje proljetnih kolekcija. 

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Fendi Fendi Peekaboo Cut medium torba

Uz modele haljina od prozračnijih materijala i cipele otvorenijeg tipa, posebno volimo popratiti i najnovije modele dizajnerskih torbica za nadolazeće proljeće i ljeto. Od osvježenih kultnih modela, poput Fendijevog Peekaboo Cut, do sasvim novih dizajna poput Oskan Moon Isabel Marant, najnoviji modeli torbi dolaze u raznim veličinama i oblicima te nijansama boja, od vibrantnih do neutralnih.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Isabel Marant Isabel Marant Oskan Moon kožna torba za rame

Od trendi modela kakve smo viđali u predstavljenim kolekcijama za proljeće/ljeto 2023., do klasičnih modela, u nastavku otkrivamo najnovije modele dizajnerskih torbica za nadolazeće toplije dane!

Versace Repeat hobo

Versace je za nadolazeću proljeće/ljeto 2023. sezonu predstavio novo izdanje arhivskog modela hobo torbe iz ranih 2000-ih. Novi model krase metalni detalji i patentni zatvarač s likom Meduze, podesivi i odvojivi remen te popularan dizajn u obliku polumjeseca. Torba inspirirana bajkerskim stilom dostupna je u nekoliko boja i veličina.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Versace Versace Repeat small hobo torba, (1.450,00 eur)

Chloé Penelope

Iz luksuznog modnog brenda stigao je najnoviji model torbe nazvan Penelope. Dostupna u tri verzije, kao ručna torbica te u medium i large verziji torbe za rame, ima opuštenu siluetu koja je naglašena pletenim detaljem na šavovima i prednjem dijelu. Sva tri modela dostupna su u neutralnim nijansama poput crne, bijele i konjak smeđe. Medium ili large model može biti odlična svakodnevna torba, dok će ručna verzija s odvojivim remenom biti odličan večernji modni dodatak.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Chloé Chloé Penelope medium kožna torba za rame, (2.200,00 eur)

Možda vas zanima Osvoji prekrasnu torbu domaćeg brenda MIKO fashion u koju smo se zaljubili na prvi pogled Rubrika Moda Moda

Givenchy Voyou

U modelu Givenchy torbe Voyou, spojena je svakodnevna pariška elegancija s opuštenom i cool siluetom. Voyou je još jedan model velike hobo torbe, koje se ove sezone vraćaju u velikom stilu, a osim u klasičnoj crnoj verziji s metalnim detaljima u srebrnoj i zlatnoj boji, dolazi i u svježoj mint zelenoj nijansi, nježnoj ružičastoj, elegantnoj bijeloj te u srebrnoj i traper verziji.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Givenchy Givenchy Voyou kožna torba, (2.200,00 eur)

Ferragamo Trapezio

Iako je sasvim novi model, Ferragamo Trapezio ostavlja bezvremenski i klasičan dojam. Model je dostupan u tri različita dizajna, od kožnog neutralnog crnog ili nježnog krem do kombinacije kože i platna u smeđoj i bež boji. Svaki model krasi i prepoznatljiva ukrasna Gancini zlatna kopča.

 | Autor: Pr Pr

Fendi Peekaboo Cut

Fendi je predstavio najnovije izdanje svoje kultne Peekaboo torbe s modelom Peekaboo Cut, koja je po prvi put otkrivena na modnoj reviji brenda za proljeće/ljeto 2023. Peekaboo Cut ima oštre linije i kruti, trapezasti dizajn, s tankim lancem, što joj omogućava nošenje u ruci, na ramenu ili preko tijela. Pink verzija ove torbe dostupne u mini i medium verziji, posebno je primamljiva za proljeće i ljeto.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Fendi Fendi Peekaboo Cut medium torba, (4.000,00 eur)

Isabel Marant Oskan Moon

Francuski brend također je svojem prepoznatljivom modelu ukrašenom zakovicama dodao novog člana. Oskan Moon prati trendovski oblik te dolazi u prepoznatljivom obliku polumjeseca, a dolazi u nizu predivnih neutralnih nijansi koje će se lako uklopiti u sve outfite, od kože, umjetne kože te kombinacije kože i platna.

dizajnerske torbe proljeće/ljeto 2023. | Autor: Isabel Marant Isabel Marant Oskan Moon kožna torba za rame, (690,00 eur)

Celine teen triomphe torba Možda vas zanima Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @tamara

Komentari 0