Moda

Sutra je posljednja prilika da posjetiš Najs buvljak i ugrabiš super komade po odličnoj cijeni!

  • Prošli četvrtak održan je prvi u nizu Najs buvljaka, a već sutra možeš posjetiti i drugi
  • Izlagači Najs buvljake nazivaju najboljima u Zagrebu, a posjetitelji odlaze punih ruku
  • Provjerili smo u čemu je tajna njihova uspjeha

Originalne modne komade po povoljnim cijenama zgrabi i sutra, u četvrtak, 10. rujna od 16:00 do 20:00 na Food Truck Festivalu na Jarunu. Očekuje te modni brend Pišem ti po zidu sa svojim originalnim majicama koje možeš kupiti na licu mjesta, ali tu su i potpuno novi izlagači second-hand odjeće.
 | Autor: Mirna Marić Mirna Marić

Možda vas zanima Kći Ricarda Luqea: "Hrelić mi je bio inspiracija u pokretanju vintage dućana. A onda je stigao poziv iz Beča..." Rubrika Život Život

Podsjećamo te da na selektiranu najkvalitetniju ponuda second-hand odjeće, naime, prijava za izlaganje je mnogo, zato organizatorice odabiru izlagače na osnovu njihove ponude. Tako je osigurano da svaki buvljak ima najbolju moguću ponudu - kvalitetni, očuvani, originalni komadi po povoljnim cijenama su prioritet.   
Također, povedi i svog dragog jer Najs buvljaci brinu i za modno osviještene muškarce. Na buvljacima redovito izlaže i nekolicina muških izlagača, koji su također selektirani od strane organizatorica.


 | Autor: Mirna Marić Mirna Marić

Najs buvljaci otvaraju vrata i trendi second-hand komadima high street fashion brendova. Svaki buvljak ima izvrsnu ravnotežu između vintage i retro odjeće, obuće i modnih dodataka te mainstream trendi komada.
Štandovi su uredno i pregledno posloženi, a cijene su istaknute na proizvodima. Organizatorice su mislile na sve detalje pa ništa nije prepušteno slučaju. Dočekat će te i ogledalo te krojački metar za uzimanje mjera odjeće! 

 

 | Autor: Mirna Marić Mirna Marić
Preko Instagram profila modnog brenda Pišem ti po zidu možeš sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti @pisemtipozidu majice i fotkanje od strane fotografkinje Mirne Marić na samom buvljaku. Sjajna prilika za novu profilnu fotku!  
Potvrdi svoj dolazak na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/642098010063378/

Možda vas zanima Moraš vidjeti vintage izdanje Nine Badrić Rubrika Stars Stars
Photo: Martina Marić

Komentari 0