Stars

Moraš vidjeti vintage izdanje Nine Badrić

Gle kosu, a gle nokte...Da, Nina Badrić i Viktorija Rađa prije 16 godina su izgledale ovako i ne možemo ih prestati gledati!

Vintage moda iz kasnih 90-ih i ranih nultih uvijek nas dobro nasmije. Kako se čini, mišljenje s nama dijeli i naša poznata pjevačica Nina Badrić jer je na svom Instagram profilu podijelila fotku iz 2001. godine. Tada 29-godišnja Nina, pozirala je s još jednom poznatom Hrvaticom - Viktorijom Rađom, suprugom košarkaša Dina Rađe. 

Prva (tipično 2000.) stvar koja nam je zapela za oko su Ninini nokti, obrve (odnosno manjak istih) te Viktorijine šiške. Možeš li vjerovati da se ovo nekada stvarno nosilo?

 

#oldiesbutgoodies 😄💪🏻💃🏻 @viktorija7777 @gogabosak 😁 #2001

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

S druge strane, ako je suditi prema curama, moda je bila vrhunska! Nina nosi usku čipkanu, off-the-shoulder haljinu koju bismo vrlo rado ponovno vidjeli na njoj, ali i njene prijateljice nose haljine kakve i dan-danas nalazimo u trgovinama.

Ovo nije prvi put da je Nina na svojim društvenim mrežama podijelila fotografije iz prošlosti. Već smo vidjeli kako je izgledala 1997. godine...

 

Mooorgen! #oldiebutgoldie #1997 😁😜😊#ninabadric #borispoljicanin ✌🏻🎉

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Ali i na Dori 1992. godine...

 

Photo: Instagram

Komentari 0