Moda
Stradivarius torba

U Stradivariusu smo pronašle praktičnu torbu za svaki dan ukrašenu zakovicama!

  • Jednostavne, stylish i praktične svakodnevne torbe uvijek su na vrhu našeg popisa želja
  • Jedan takav model pronašle smo u Stradivariusu u predivnoj bordo, ali i klasičnoj crnoj nijansi
  • Ukrašena zakovicama, ova poštarska torba čini nam se savršenom za cool jesenske stylinge!

Torbica u našem ormaru nikad dosta, a posebno volimo pronalaziti prilagodljive modele koje možemo uklopiti u gotovo sve naše kombinacije! Većinom su to torbe neutralnijih nijansi, a one tamnije pogotovo, odlično će se slagati s uglavnom tamnijim bojama jesenske i zimske garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

Praktična i nosiva, torba iz Stradivariusa zanimljivog dizajna osvojila nas je na prvi pogled. Dolazi u dvije boje, bordo i crnoj, savršene za jesensko i zimsko razdoblje. Obje će se jednako dobro uklapati u modne outfite tijekom hladnijih mjeseci, no to ne znači da ju nećemo moći nositi i na proljeće!

Stradivarius torba | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Stradivarius torba

Tod'sova Di torbica Možda vas zanima Tod's je predstavio novu verziju svog bestsellera iz 90-ih, Di torbicu koju je voljela i Lady Di Rubrika Moda Moda

Poštarska torba po sebi ima sitne zakovice koje čine njen dizajn posebniji, a dugi lanac omogućuje nošenje ove torbe na više načina pa se tako može kombinirati za nošenje na ili preko ramena ili pak u ruci. 

Stradivarius torba | Autor: Stradivarius Stradivarius poštarska torba koja se može nositi na više načina sa zakovicama, (159,90 kn)

Na stradivarius.com i u Stradivarius trgovinama dostupna je po cijeni od 159,90 kuna.

Balenciaga Lay's torba Možda vas zanima Balenciaga je predstavila torbu koja izgleda kao vrećica čipsa, a od cijene nam se vrti u glavi Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @michellesalasb

Komentari 0