Moda
Virag Kerenyi

Predstavljamo genijalne torbice mađarskog brenda Virág Kerényi: influencerice na Tjednima mode već ih nose

  • Dizajni torbica ukrašeni odvažnim ukrasima poput lanaca i zakovica, zaštitni su znakovi modela mađarskog brenda Virág Kerényi
  • Od jarkih do neutralnih nijansi, torbice su nosive u raznih varijantama i modnim kombinacijama
  • Dodatkom ove torbice u svoj modni outfit, svakako ćemo se istaknuti u masi

Virág Kerényi mađarski je modni brend iza kojeg stoji istoimena dizajnerica. Studirala je modu i dizajn na mađarskoj Školi za suvremenu umjetnost, Krea, a školovala se i izvan Mađarske, na Sveučilištu Teko u Danskoj. Dizajnirala je i kolekciju za Peugeot, a surađivala je i na brojnim holivudskim filmovima na odjelu kostimografije, poput 'Dina', 'Pakao' i 'Marsovac'.

Virag Kerenyi torbe | Autor: Instagram @kerenyivirag Instagram @kerenyivirag Virag Kerenyi torba Baby Ross

Predivni i jedinstveni dizajni ekološki su prihvatljivi i većinom su dio limitiranih kolekcija brenda te je svaki modni dodatak rađen s posebnom pažnjom. Između umjetnosti i mode, upečatljivi modeli osvajaju žene diljem svijeta. 

Virag Kerenyi torbe | Autor: Instagram @kerenyivirag Instagram @kerenyivirag Virag Kerenyi torba Baby Ross

Većina modela trenutno je rasprodana, a brojne influencerice najviše vole nositi modele poput Janice, Phoebe i Baby Ross. Torbice imaju i zanimljiva imena, po likovima iz hit serije 'Prijatelji'. Svaka torbica posebna je na svoj način, a dolaze u širokoj paleti boja, od neutralnih do jarkih nijansi. Svima su zajednički metalni ukrasi u zlatnoj ili srebrnoj boji, poput zakovica, lanaca i drugih detalja, koji im daju dašak odvažnosti.

Hermes Možda vas zanima Birkin, Kelly, Constance i Picotin, četiri najljepše Hermès torbe svih vremena Rubrika Moda Moda

Janice je torbica ovalnog oblika za nošenje na ramenu, a zakovicama u zlatnoj boji ukrašena je po cijelom rubu. Dolazi u elegantnoj crno-crvenoj kombinaciji boja te u efektnoj ružičasto-narančastoj. 

Virag Kerenyi torbe | Autor: Instagram @kerenyivirag Instagram @kerenyivirag Virag Kerenyi torba Janice

Phoebe je okruglasta torbica od kože s preklopom ukrašena mnoštvom zakovica u zlatnoj ili srebrnoj varijanti, dok Baby Ross dolazi u dvije varijante, klasičnoj te drugoj, ukrašenoj resicama! Oba modela torbica dolaze u različitim nijansama boja. 

Viseće resice od lanaca na torbama te zakovice po cijeloj torbici, dio su ukrasa najnovijih modela, koje tek možemo očekivati u prodaji. Brojne influencerice već su ih prezentirale na Tjednima mode u Parizu i Milanu prošlog mjeseca.

Virag Kerenyi torbe | Autor: Instagram @kerenyivirag Instagram @kerenyivirag Virag Kerenyi torba

Osim osebujnih modela torbica, u trenutnim kolekcijama brenda mogu se pronaći i ležerni modeli trenirki u odvažnim bojama, kao i posebni ukrasi za glavu.

Sve modeli Virág Kerényi torbica i ostalih kolekcija mogu se pogledati na njihovoj službenoj stranici, viragkerenyi.com.

Tod'sova Di torbica Možda vas zanima Tod's je predstavio novu verziju svog bestsellera iz 90-ih, Di torbicu koju je voljela i Lady Di Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@kerenyivirag

Komentari 0