Moda
ulična moda

Srebrna bomber jakna, kroko čizme, minimalistička torbica... Blistava kombinacija za sunčani zimski dan

  • Ženstvena crna haljina spojena s cool modelom bomber jakne u outfitu prolaznice vodili su glavnu riječ
  • Jednostavne siluete i neutralne boje savršeno su spojene u stylingu s elegantnim i casual komadima
  • Prolaznica je odabrala i par čizama s visokim potpeticama, no outfit će dobro izgledati i s ravnom obućom!

Crna haljina spas nam je kad nismo sigurne što odjenuti, budući da će se njena jednostavnost i elegancija uklopiti u brojne stilove i kombinacije koje nam padnu na pamet, a od modela crnih haljina raznih duljina, crna midi haljina u bilo kojem modelu, od pletenih do satenskih varijanti, opcija je koja će dobro funkcionirati u većini outfita, od dnevnih do večernjih, a u svoj ju je look odlučila uklopiti i ova prolaznica. Ženstvenu crnu haljinu od laganog, sjajnog materijala kombinirala je s toplom bomber jaknom u tamnosivoj nijansi, od teksturirane tkanine i koju je stilizirala pričvršćenu na struku, a koja je outfitu dala posebno cool efekt.

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec

ulična moda Možda vas zanima Inuikki čizme, pletena haljina, Moschino torbica... neutralna kombinacija sa špice sve dobro spaja Rubrika Moda Moda

Dodatnu dozu ženstvenosti u modnoj kombinaciji donijele su pak visoke crne čizme s otisnutim krokodilskim uzorkom, kao i upečatljivi crveni ruž na usnama te elegantna zalizana frizura. I dok se čizme s visokim potpeticama savršeno uklapaju u ovaj styling, modeli čizama s ravnim potpeticama, kao i mokasinke, također će jednako dobro izgledati u ovakvim outfitima.

Od modnih dodataka, velike sunčane naočale te minimalistička crna ručna torbica, savršeno su upotpunili i uravnotežili look!

ulična moda Možda vas zanima Prolaznica sa špice napravila je dobru kombinaciju s trapericama kakve i Vogue preporuča! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0