Moda
ulična moda

Prolaznica sa špice napravila je dobru kombinaciju s trapericama kakve i Vogue preporuča!

  • Traperice u svim nijansama sive boje trapera ove će godine biti jedne od najpopularnijih
  • Uspješnu sezonu predviđa im i Vogue, a inspirativne primjere kako ih kombinirati u outfitima već viđamo i na našim ulicama
  • Prolaznica je sive traperice uklopila u gotovo monokromatsku sivu kombinaciju, s dodatkom crnih detalja

U uličnoj modi svakodnevno pronalazimo odlične outfite koji nam mogu poslužiti kao inspiracija i pokazatelj kako kombinirati najnovije trendove. Na prolaznici u Zagrebu tako smo zamijetili super posložen styling s modelom traperica kojima Vogue ove godine predviđa veliku popularnost, a riječ o trapericama u sivoj boji.

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec

Prada Monolith Možda vas zanima Gdje su nestale najpopularnije čizme prošle sezone? Bile su posvuda, a sad od njih ni traga Rubrika Moda Moda

Prolaznica je odabrala model sivih traperica širokih nogavica u svjetlijoj nijansi, a kombinirala ih je u gotovo u potpunosti monokromatskom looku, s dugačkim oversize kaputom u nešto tamnijoj nijansi i jednostavnim puloverom blago povišenog ovratnika također u sivoj boji. Svoj sivi outfit, idealan za sunčani zimski dan, upotpunila je modnim dodacima u crnoj boji, s čizmicama sa špičastim vrhom, Numéro Dix torbicom francuskog brenda Polène, u obliku polumjeseca, kožnim rukavicama i sunčanim naočalama!

Nadamo se da ćemo uskoro, uz uvijek klasičan odabir plavih traperica, one u sivoj boji još više viđati u svakodnevnim outfitima modno osviještenih dama sa špice!

Možda vas zanima Kada se netko zaljubi u Barbie roza: prolaznica nosi dobar spoj ružičaste i crvene Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0