Moda
Polène Paris torbice

Elegantne i bezvremenske modele Polène Paris torbica influencerice obožavaju

  • Polène je pariški brend čiji su zaštitni znak modeli torbica klasičnog bezvremenskog dizajna
  • Ručno se izrađuju u Španjolskoj, od najkvalitetnije kože
  • Iako su relativno mladi brend, njihovi modeli već se smatraju 'investement pieceom'

Polène Paris torbice u posljednje vrijeme prilično često viđamo na rukama brojnih influencerica, koje ovaj mladi brend obožavaju zbog klasičnog i kvalitetnog dizajna.

Čiste i jednostavne linije krase modele torbica izrađene od najfinije teleće teksturirane i glatke kože koja osigurava dugotrajnost modela, dok istovremeno oduševljava izgledom i mekoćom.

Polène Paris torbice | Autor: euro.polene-paris.com euro.polene-paris.com Polène Paris torbice - Tonca

2402 kn

Njihove modele vole i sve ljubiteljice klasičnog stila koje svoje modne kombinacije u koje su Polène torbice sve češće uklopljene sve više možemo vidjeti na društvenim mrežama.

Polène torbice među modnim su influencericama popularne i kao svojevrsni 'investment piece' po ne preskupoj cijeni zbog svojeg dizajna i kvalitetne izrade. Cijene modele torbica ovog brenda na njihovoj službenoj stranici kreću se od 130 do 420 eura.

Polène Paris torbice | Autor: euro.polene-paris.com euro.polene-paris.com Polène Paris torbice - Number One Nano 2102 kn

Rosie Huntington-Whiteley i Bottega Veneta torbica Možda vas zanima 7 torbica s kojima su ljubitelji mode opsjednuti dugi niz godina Rubrika Moda Moda

Polène je pariški brend kojeg su 2016. osnovali dva brata i sestra. Iako je brend francuski, njihovi proizvodi stručno se ručno izrađuju u Španjolskoj, u gradu Ubriqeu, koji je već više od stoljeća specijaliziran za izradu proizvoda od kože. Uz kvalitetnu kožu, neki modeli torbica dizajnirani su u kombinaciji s ratanom, a sve krase pozlaćeni metalni dodaci i kopče.

Kolekcije brenda utjelovljuju klasične i čiste linije spojene s fluidnim i gracioznim oblinama. Dizajni su inspirirani radom dizajnera poput Madeleine Vionnet, Mariana Fortunyja i Madam Grès.

Polène Paris torbice | Autor: euro.polene-paris.com euro.polene-paris.com Polène Paris torbice - Numero Neuf 2627,54 kn

Sve modele torbica odlikuju predivni bezvremenski dizajni savršeno uklopljeni s neutralnim nijansama boja koje torbice čine još više prilagodljivima.

Polène Paris torbice | Autor: euro.polene-paris.com euro.polene-paris.com Polène Paris torbice - Numero Huit 2402 kn

Uz torbice, Polène u svojim kolekcijama ima i druge proizvode od kože, poput novčanika i remena.

mini torbice Možda vas zanima Poput džepa! Mini torbice i dalje osvajaju svojim neodoljivim dizajnom Rubrika Moda Moda
Photo: euro.polene-paris.com

Komentari 0