Life&style
Vincent Van Duysen

Belgijski dizajner Vincent Van Duysen za Zara Home: predivna kolekcija za dom stiže uskoro

  • Poznati belgijski dizajner i arhitekt Vincent Van Duysen udružio je snage sa Zara Home u novoj kolekciji
  • Namještaj i dekorativni predmeti za uređenje dnevnog boravka prvi su dio kolekcije koja će odisati njegovim bezvremenskim dizajnom
  • Kolekcija će biti dostupna za prodaju od 30. lipnja. Jedva čekamo!

Iako smo trenutno zaokupljeni sniženjima koja vladaju u trgovinama, nove kolekcije i dalje pristižu pa je tako objavljeno kako ćemo uskoro imati priliku vidjeti zajedničku kolekciju Zara Home i belgijskog dizajnera i arhitekta Vincenta Van Duysena, koja će uključivati bezvremenski dizajnirane predmete za uređenje dnevnog boravka u kojima će se ogledati njegovi prepoznatljivi stilovi.

Van Duysen od početka svoje karijere spaja arhitektonske projekte s dizajnom interijera i produkt dizajnom. U projektima koristi materijale kojima se onda stvara čisti i bezvremenski dizajn, koji stavlja osjetila, teksturu, svjetlo i  fizički osjećaj prostora na prvo mjesto. Funkcionalost, izdržljivost i udobnost ključni su aspekti njegovog rada, koji nadilazi prolazne trendove.

Kolekcija pod imenom Zara Home + by Vincent Van Duysen koju ćemo uskoro imati priliku vidjeti samo je dio suradnje koja će nove predmete iz kolekcije lansirati dva puta godišnje.

Možda vas zanima Zara Home pronašla je inspiraciju za svoju Picasso liniju u novoj pariškoj izložbi Rubrika Life&style Life&style

Za početak, kolekcija će se sastojati od namještaja za dnevni boravak i dekorativnih predmeta poput stolića za kavu i stolnih lampi, a svi dizajni predstavljat će dašak prošlih domova koje je Van Duysen već dizajnirao. Također, fotelje izrađene od drva s kožnim detaljima bit će dostupne u više boja, a dvosjedi i fotelje bit će presvučeni pamukom, lanom ili tvidom.

“Osjećaj je poput dolaska kući – dimenzije, osjetilni aspekti, izgled, sve to reflektira moj rad. Moj DNK spaja se sa Zara Home”, rekao je Van Duysen.

Njegov stil i način rada čini se savršenim spojem s estetikom brenda Zara Home. Van Duysenov bezvremenski, čisti stil proveden je kroz svaki dizajn u kolekciji te će predmeti zasigurno nadživjeti trendove. Također, predmeti iz kolekcije dizajnirani su s naumom da se uklope u svaki stil i dom što će svakom kupcu olakšati da lakše inkorporira dizajne u svoj dom, a odlikuje i udobnost i lakoća korištenja.

Nova kolekcija Zara Home + by Vincent Van Duysen bit će dostupna od 30. lipnja na zarahome.com i u odabranim Zara Home trgovinama.

Zara Home kolekcija Puglia in Color Možda vas zanima Toplina Mediterana i seoski život: nova Zara Home kolekcija vodi nas u sunčanu Apuliju! Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: vincentvanduysen.com

Komentari 0