Moda
mini torbice

Poput džepa! Mini torbice i dalje osvajaju svojim neodoljivim dizajnom

  • Male, ali moćne mini torbice krase ljetne kombinacije
  • Mini format ostavlja dizajn u prvom planu, a rapsodija boja podiže svaku kombinaciju
  • Nema ograničenja ni kada su oblici u pitanju, a ovo su najpopularniji modeli

Super slatke mini torbice apsolutni su hit i ovoga ljeta te imaju puno veći utjecaj nego što smo mislili. One su iznimno cool dodatak koji čini razliku u svakom looku, a ovogodišnje torbe u mini formatu dokazuju da ne moramo pretjerivati ​​kako bismo bili elegantni u pokretu.

mini torbice | Autor: Instagram@tamara Instagram@tamara

mini torbice | Autor: Instagram@maryaamsalman Instagram@maryaamsalman

Posljednjih smo godina naučili cijeniti male stvari stoga ne iznenađuje kako su i modni krugovi prigrlili tu misao, ali na svoj način. Tako smo dobili mini torbice koje su toliko malene da služe kao džep! Simpatične džepne torbice ipak nude dovoljno mjesta za najnužnije stvari poput ključeva, mobitela, novca, tampona, kreditne kartice ili omiljenog ruža za usne. Jer iskreno, kome treba XL torba puna do vrha kada ideš na večeru, zabavu ili šetnju s najboljom prijateljicom?

satenska suknja Možda vas zanima Satenske suknje uvijek će pružiti dozu elegancije, pronašli smo baš lijepe u dućanima Rubrika Moda Moda

mini torbice | Autor: Instagram@ohh.giulia Instagram@ohh.giulia mini torbice | Autor: Instagram@nicolekimwitomski Instagram@nicolekimwitomski

Minijaturne kopije naših velikih favorita imaju sve! Tote, torbe s ručkom i kultne torbe za rame ostaju aktualne i uzbudljive, samo u mnogo manjem i tanjem izgledu. Nema ograničenja ni kada je riječ o bojama i oblicima, čak ni u mini verziji.

mini torbice | Autor: Instagram@despi_naka Instagram@despi_naka

mini torbice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Liu Jo (1.074,00 kn), Pinko, Zalando (2.139,00 kn), Zara (399,90 kn)

Bilo u elegantnom obliku kroasana poput Fendi torbice koja se nosi oko zapešća poput narukvice, kutijaste četvrtaste torbice upadljivih tonova poput ružičaste, nebesko plave ili zlatne ili jednostavan model s elegantnom naramenicom. Lako je zaboraviti da uopće imaš torbu sa sobom, zar ne?

traperice Možda vas zanima Tres chic! Francuskinje su najbolja inspiracija za kombiniranje traperica Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@despi_naka

Komentari 0