Moda
ulična moda

Inuikki čizme, pletena haljina, Moschino torbica... neutralna kombinacija sa špice sve dobro spaja

  • Neutralne outfite u svjetlijim nijansama uvijek nam je posebno drago vidjeti tijekom zimskih dana jer donose dašak svježine u klasično tamnije zimske lookove
  • Jedan od takvih zamijetili smo i na prolaznici u Zagrebu, koja je u svoju kombinaciju uklopila sve 'it' zimske komade
  • Visoke Inuikii čizme, topla krem kapa i rukavice te pletena haljina samo su neki od njih!

Trendy tople čizme brenda Inuikii u višoj varijanti koju Hrvatice ne biraju prečesto,  elegantan model bijele Moschino torbice, udobna i meka midi pletena haljina, kaput s krznenim obrubom - sve su to dijelovi sjajnoj dnevnog outfita prolaznice u Zagrebu koji nas je osim odličnim zasebnim komadima spojenim u elegantnu i ženstvenu cjelinu, privukao i nježnom paletom boja u bež, krem, smeđoj i bijeloj boji. 

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec, ulična moda

Prolaznica je kao prvi sloj nosila jednostavnu dužu pletenu haljinu u smeđoj nijansi, koju je krasio pojas i prorez na jednoj strani, preko koje je kombinirala klasičan model bež kaputa s remenom na struku te krznenim ovratnikom. Ispod haljine nazirale su se visoke Inuikii čizme, model koji je zasigurno još topliji od obožavanog nižeg modela ovih gležnjača koji je, uz Uggsice, omiljeni izbor zimskih čizama među Hrvaticama.

Modni dodaci poput Love Moschino bijele torbice ovalnog oblika s decentnim metalnim detaljima u srebrnoj boji, bijelih kožnih rukavica te jednostavne krem pletene kape zaokružili su ovaj sjajan dnevni styling!

Prada Monolith Možda vas zanima Gdje su nestale najpopularnije čizme prošle sezone? Bile su posvuda, a sad od njih ni traga Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0