Moda
Jennifer Lopez

Spremna za Božić: JLo u crvenom izdanju, a najbolji su prošivena torbica i prošivene čizme!

  • Jennifer Lopez uvijek viđamo  u glamuroznim izdanjima pa nas nije iznenadio ni njen posljednji styling, s kojim se JLo sprema za blagdane
  • Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u crvenom outfitu, koji se čini kao stvoren za božićno vrijeme
  • U njenoj modnoj kombinaciji posebno se istaknula personalizirana Valentino torba, naravno u crvenoj boji

Božić nam se bliži, a čini se da je blagdanska atmosfera ponijela i Jennifer Lopez, koja je i više nego spremna za Božić sa svojim najnovijim crvenim stylingom. U nizu fotografija na svojem Instagram profilu JLo je pokazala pravi Božićem inspiriran outfit, u kojem pozira od glave do pete odjevena u crvenu boju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Upečatljivi styling pjevačice i glumice sastojao se od kratkog kaputića s remenom, s potpisom Max Mare, ispod kojeg je nosila široke najlon hlače istog brenda i top u jednakom tonu crvene boje. Kombinaciju je upotpunila crvenim čizmicama s visokom petom, koje su dio njene vlastite suradnje na kolekciji cipela s DSW-om.

Dvojnica Jennifer Lopez Možda vas zanima Kao jaje jajetu! Priznajemo, ni sami nismo znali koja je prava Jennifer, a tko dvojnica! Rubrika Stars Stars

U jarko crvenom stylingu posebno se istaknula njena personalizirana Valentino torbica sa zakovicama, ukrašena njenim nadimkom, JLo. Garavani Candystud prošivenu kožnu torbicu JLo nosi još od 2018., a pojedini modeli ove torbice inače su ukrašeni skraćenicom VLTN. Uz torbicu, JLo je nosila i velike crvene sunčane naočale modela Jane Frances iz kolekcije brenda Amavii i Laura Lombardi okrugle zlatne naušnice. Look je upotpunila crvenim ružem za usne, a svi proizvodi u njenom makeup looku su iz njenog beauty brenda, JLo Beauty.

"Počinje sličiti na Božić", napisala je JLo u opisu fotografija, uz dodani hashtag #ThisIsMeNow, što je ime njenog novog albuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ovaj Božić će biti poseban za Jennifer Lopez, budući da će ga ona i Ben Affleck po prvi put proslaviti kao bračni par, a od JLo zasigurno možemo očekivati još mnogo blagdanskih modnih kombinacija. 

soft wolf frizura Možda vas zanima Ženstvenu i meku varijantu popularne 'divlje' frizure voli i JLo. Kako stvoriti ove slojevite pramenove? Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: instagram @jlo

Komentari 0