Beauty
soft wolf frizura

Ženstvenu i meku varijantu popularne 'divlje' frizure voli i JLo. Kako stvoriti ove slojevite pramenove?

  • Jennifer Lopez poznata je po svojim dugim uvojcima koje voli stilizirati na razne načine
  • Za svaku njenu novu frizuru zaslužan je njen celebrity frizer, Chris Appleton, a posljednja u nizu ističe se neukrotivim, pomalo čupavim stilom
  • Radi se o 'soft wolf' frizuri, odnosno mekšoj i ženstvenijoj varijanti neukrotive grive

U posljednje vrijeme veliku pozornost i popularnost imaju frizure iz prošlih desteljeća, kojima se inspiriraju nove verzije najpoznatijih stilova u frizurama, posebno iz 70-ih i 80-ih.

soft wolf frizura | Autor: Instagram @allanface Instagram @allanface soft wolf frizura

'Soft wolf' frizura nosivija je inačica viralne frizure 'wolf cut', koju karakterizira oštar, čupavi stil. Pomalo nemarna, uz mnogo slojeva i jako cool, ova 'divlja' frizura 'vučje grive' oduševila je mnoge ljubiteljice frizura 70-ih i 80-ih, a njena najnovija verzija ima nešto mekaniju formu na koju se odlučila i Jennifer Lopez.

soft wolf frizura | Autor: Instagram @chrisappleton1 Instagram @chrisappleton1 soft wolf frizura

Originalna 'vučja griva' zapravo je spoj čupave frizure iz 70-ih i stila fudbalerke iz 80-ih koje su spojene u modernoj, divljoj frizuri. Mnogo sitno rezanih slojeva kosi pruža nevjerojatan volumen, a i razlika u duljini pojedinih slojeva upućuje na to da oni koji odaberu ovakvu frizuru moraju biti spremni pričekati da se slojevi izjednače kako bi mogli promijeniti frizuru.

Kim Kardashian Možda vas zanima Koji proizvod za ekstremni volumen koriste Kim Kardashian i JLo, otkriva frizer slavnih Chris Appleton Rubrika Beauty Beauty

Zato je 'soft wolf' frizura, blaža verzija divlje, vučje grive, prilagodljivija te se zbog duljih slojeva lako može lakše stilizirati na drugačije načine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Originalna verzija 'vučje frizure' osvojila je zvijezde poput Billie Eilish i Miley Cyrus, a posljednja među njima, koja se pridružila trendu s novijom, mekšom verzijom, je i Jennifer Lopez. S novom frizurom osvanula je na najavnom plakatu za nadolazeći film 'Shotgun Wedding'. Na plakatu je Jennifer prikazana u razbarušenom izdanju, koje prati radnju filma, a kosa joj je stilizirana u raščupane, zanosne slojeve pune volumena."

soft wolf frizura | Autor: Instagram @cecilialaulanne Instagram @cecilialaulanne soft wolf frizura

"Na jesen često viđamo povratak slojevitih šišanja s raznim verzijama šiškim objasnio je frizer Tyler Moore na eventu Live True London, koji je potvrdio kako je 'soft wolf' frizura trenutno jedna od najtraženijih te je objasnio kako kod frizera trebamo tražiti "duže i mekše slojeve, kombinirane sa dužim šiškama koje uokviruju lice, kako bi se stvorila cjelokupna silueta".

S mnoštvom slojeva, posebno oko lica te dodanih kraće rezanih dijelova sa stražnje strane, dobije se nježnija i mekša verzija 'vučje grive'. Uz 'soft wolf' cut dobivamo prekrasno opušten i teksturirani stil frizure, koji nije potrebno previše stilizirati, već samo koristiti proizvode koji će naglasiti prirodnu formu i pokret kose. Odličan način za stiliziranje 'soft wolf' frizure su lagani i mekani valovi, koji će naglasiti njenu slojevitost te joj dati glamurozniji izgled.

'midi flick' frizura Možda vas zanima Evo novog osvježenja lob frizure za jesen, odlikuje ju posebna lepršavost Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @chrisappleton1

Komentari 0