Moda

Skandinavski stil dokaz je da topli zimski outfiti nikada ne izlaze iz mode

  • Na Pinterestu i ostalim modnim platformama sve je uočljiviji skandinavski stil odijevanja
  • Obzirom na to da nitko ne zna kako se nositi bolje sa hladnoćom od Skandinavaca, vjerno pratimo zimske odjevne kombinacije skadinavskih influencerica
  • U nastavku donosimo primjere outfita koji odišu skandinavskim stilom, a lako ih možeš uklopiti u svoj 

Jedan od ključnih elemenata skandinavskog stila u modi je minimalizam, stoga se nose neutralne boje, jednostavni krojevi i bezvremenski komadi. Skandinavski stil neće pokleknuti trendovskim stvarima niti će prilagođavati svoj stil high street modi. Zaštitni znak su odjevni komadi poput klasičnih majica, ravno krojenih hlača, oversize džempera i toplih jakni. Ove komade karakterizira visoka kvaliteta i trajnost materijala. U nastavku donosimo primjere outfita koje kopiramo od Skandinavki!

Možda vas zanima Vanilla girl, kaubojka na moru, nova gotika... Modni stilovi koji su drmali 2023.-om Rubrika Moda Moda

Slojevi, slojevi, slojevi!

U skadinavskome stilu smrzavanje nije opcija, a slojevi odjeće itekako mogu biti stajliš!

Udobno je novo lijepo 

Skandivaski stil volimo jer dokazuje da je najljepša odjeća ona u kojoj se osjećamo ugodno. Materijali su mekani, elastični i topli, a krojevi oversized i udobni. 

 Neutralni tonovi

Skandinavski stil bira neutralnu paletu boja tako da je svaki komad odjeće spojiv s drugim. U ovome stilu problem ne predstavlja kombiniranje boja i uzoraka jer se čini da sve savršeno ide jedno uz drugo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Sand (@amanda_sand)

 Grijači za uši kao glavni modni dodatak 

Većina zimskih outfita ovoga stila kao glavni detalj ima grijače za uši koji daju totalni "that girl vibe". Kao što smo rekli, smrzavanje nije opcija, a toplina je uvijek u trendu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Sand (@amanda_sand)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Sand (@amanda_sand)

Pull&Bear, pulover sa spuštenim lađa izrezom Možda vas zanima Pulover spuštenih ramena je hot stvar ove zime, nosi se sa stilom, a mi imamo prijedloge za kupnju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @kristinervb

Komentari 0