Moda

Šik hlače u kojima ćeš zimi biti trendi, ali se nećeš smrzavati!

Kada govorimo o sezonskom shoppingu, postoji nekoliko komada koji uvijek nekako predvode u odnosu na druge. Ove hlače su upravo to!

Zimski šalovi, zimski kaputi, zimske čarape - ovo su stvari koje najčešće zimi kupujemo i nosimo, jer se u njima osjećamo najtoplije i najugodnije. Zimske košulje, zimske suknje i naravno, zimske hlače su potpuno zanemarene u najhladnijoj sezoni. Čak štoviše, čini se kako hlače najviše kupujemo upravo u toplim sezonama, kada ih najmanje trebamo, ali ovu ćemo pogrešku odmah ispraviti! 

Zimske hlače su rješenje problema niskih temperatura, a ove sezone izgledaju bolje nego ikada. Odnosno, ove sezone ih stvarno i imamo! Zimu 2019. obilježile su jedne hlače koje su istovremeno i trendi i tople, a tvoju će kolekciju samo još dodatno obogatiti. Radi se o - hlačama od samta! Ovaj super topli i ugodni materijal savršen je za zimske hlače, a ove sezone dolazi u velikoj varijaciji modela i boja. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (270 kuna), Topshop (180 kuna), Zara (79 kuna)

Hlače od samta u tamnoj varijanti lijepo će pristajati svim oblicima tijela i lak ose kombiniraju uz sve druge boje i modne stilove. Ako pak odabereš model samterica zvonolikih nogavica - još ćeš dodatno vizualno izdužiti noge. 

Možda vas zanima Proljeće 2019. obilježiti će jedna posebna torbica Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (99 kuna), Zara (79 kuna), Bershka (79 kuna)

Nisu li samtaste hlače u tamno crvenoj boji savršene za zimu? Posebno su popularne u culottes, cropped varijanti i apsolutno savršeno stoje uz gležnjače, ravne ili na petu - svejedno je. Oduševljeni smo i samtastim hlačama s tregerima, a kod ovakvog modela hlača čini se da je najvažniji faktor upravo povišeni struk. 

Možda vas zanima Odabrale smo sve najbolje haljine iz Manga do 100 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (370 kuna), Topshop (555 kuna), H&M (130 kuna)

Hlače od samta dolaze i u skinny i u flare varijanti. Obožavamo ih obje, a osim ovih, high-street brendovi predstavili su i hlače od samta u cargo varijanti, s velikim džepovima na bedrima i suženim nogavicama na gležnjevima. Super trendi! Super toplo! Super ugodno!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0