Moda

Odabrale smo sve najbolje haljine iz Manga do 100 kuna

U Mangu je u tijeku drugi krug sniženja, što znači još niže cijene i još bolji ulovi! Mi smo zato odabrale sve najbolje haljine do 100 kuna.

Zašto toliko volimo haljine? Uf, odakle krenuti... Prije svega, jako ih je jednostavno nositi i kombinirati. Kad god nemamo ideje za stiliziranje i smišljanje outfita, najjednostavnije je zgrabiti prvu haljinu u ormaru - i gotove smo! S druge strane, haljine možemo nositi uz apsolutno sve cipele u ormaru: čizme, tenisice, balerinke, salonke, sandale. Haljina ne zahtjeva puno brige i muke oko modnih dodataka i apsolutno nam uvijek treba baš još jedna u ormaru!

Možda vas zanima Sniženja još traju i bolja su no ikad - pogledaj što smo sve pronašle! Rubrika Moda Moda

A gdje ćeš uloviti najbolje haljine ako ne na sniženju? U Mangu je trenutno aktualan drugi krug sniženja, a jedna od naših omiljenih high-street trgovina na svojim policama još uvijek krije genijalne komade... I ni jedna nije skuplja od 100 kuna!

 | Autor: mango mango Sve tri haljine po 99 kuna

Midi haljine su vladarice sezone, a na sniženju još uvijek možeš uloviti genijalnih komada. Super stvar kod midi haljine je i to što je nosiva u svim sezonama - zimi na čizme, ljeti na sandale. Također, prugice i točkice su svima omiljeni uzorak i potpuno bezvremenski što je još jedan super razlog zašto odabrati baš ovakvu haljinu. Ako tražiš jedan dobar ulov sa sniženja - neka to svakako bude midi komad!

 | Autor: mango mango S lijeva na desno: 99 kuna, 89 kuna, 99 kuna

Morali smo odabrati i neke kraće modele koje možeš nositi već sada, ali i u proljeće i ljeto. Haljinu na naramenice primjerice možeš slojevito nositi na dolčevitu i guste najlonke, dok će ti mini komadi s printom brzo i lako razbiti modnu monotoniju zimske garderobe. 

 | Autor: mango mango S lijeva na desno: 79 kuna, 99 kuna, 89 kuna

Tražiš haljinu za izlazak? E takvih u Mangu zaista ima na pretek! Dugih, kratkih, bez rukava,... Kožni modeli su posebno popularni i dostupni po super cijenama, ali pronašle smo i jedan super trendi komad na jedno rame! U svakom slučaju party haljine su trenutno na odličnom sniženju u ovoj high-street trgovini i sigurno ćeš pronaći komad za sebe. 

 | Autor: mango mango S lijeva na desno: 79 kuna, 99 kuna, 79 kuna

Još jedna mega popularna boja u Mangu ove sezone bila je bordo, zbog čega smo skupili i nekoliko takvih komada sa sezonskog sniženja. Boja patlidžana idealna je za hladne zimske i jesenske dane, ali jednako ćeš je radi odjenuti i kad stigne proljeće. Haljina nikad dosta, zar ne? Ni bi smo najradije kupile sve...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0