Moda

Sniženja još traju i bolja su no ikad - pogledaj što smo sve pronašle!

Sniženja još nisu gotova! Dapače, u nekim trgovinama kreće drugi, čak i treći krug sniženja, zbog čega smo se bacile u potragu za super ulovima iz omiljenih trgovina.

Sve obožavateljice shoppinga i odličnih modnih ulova znaju da je siječanj upravo najbolji mjesec za to. Trgovine su već krenule u takozvan drugi krug sniženja, a cijene samo padaju... Jupi za nas! Kako su sniženja još uvijek u punom jeku, tako ni nas shopping groznica još uvijek nije pustila. U Arena centru smo prošle sve svoje omiljene trgovine "uzduž i poprijeko" i složile tri kompletna stajlinga za nju i njega - ali nismo mogle odoljeti pa smo ubacile i jedan outfit za klince!

Kako se više od ičega veselimo nešto toplijim proljetnim danima koji tek stižu, tako smo na sniženju ugrabile komade koje možeš nositi već sada, ali i u proljeće! Jednostavna midi haljina funkcionira u svim sezonama i uz čizme i uz tenisice, a ako tražiš pravi proljetni model za sebe - sada je vrijeme da ga uloviš na sniženju! Osim haljina i čizama, na sniženju najradije biramo dobar kaput ili komad nakita, a ovoj kombinaciji morale smo dodati i kompletić donjeg rublja koji smo pronašle! Osim odjeće, sada je vrijeme da uloviš i omiljeni makeup na sniženju ili pak bestseller knjigu!

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Sve Arena Centar (s lijeva na desno): Yamamay - donje rublje; Hoću Knjigu - Danski odgoj, Iben Sandhal; Pandora -privjesak; Tommy Hilfiger haljina; Shoebox - čizme Gossip; Mass - visoke čizme Le Edo; Diadema - plava haljina; Douglas - sjenila Bobbi Brown; Liu Jo - kaput; Guess - ruksak; Buzz - tenisice Nike; sve popuste i akcije  u navedenim dućanima pogledaj ovdje.

Muškarci također mogu (i trebaju!) iskoristiti siječanj za najbolje modne ulove. Svaki muškarac u ormaru želi imati dobru casual jaknu ili prsluk te naravno - svima omiljene tenisice! Ove casual komade muškarci mogu nositi cijelu godinu i kombinirati s različitim stvarima iz vlastitog ormara. Od modnih dodataka, muškarci najviše vole satove pa je upravo sada vrijeme da i on doda još koji u svoju kolekciju. 

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Sve Arena Centar (s lijeva na desno): Kruna Mode - jakna O'Neill; Fashion&Friends - prsluk Tommy Jeans; Cordis - sat Jacques Lemans; Office Shoes - tenisice Timberland; sve popuste i akcije  u navedenim dućanima pogledaj ovdje.

I u dječjim trgovinama pronašle smo lijepe komade na sniženju, a kako je za klince teško kupovati unaprijed - iskoristi ove sezonske ponude i ulovi super jakne za svoje klince! Navodno nam najhladniji dani tek stižu, zbog čega će ih djeca sigurno nositi sljedećih mjeseci, a ti ćeš biti ponosna na genijalne ulove u njihovim ormarima. Djevojčice se najviše raduju haljinicama, zbog čega smo odabrale upravo jednu takvu, a od klasičnih stvari kojih u dječjem ormaru nikad dosta - predlažemo piđame!

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Sve Arena Centar (s lijeva na desno): Benetton - haljinica; Petit Bateau - kaputić; Tenzenis - pidžama;  sve popuste i akcije  u navedenim dućanima pogledaj ovdje.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies