Moda
Severina

Severina nosi sandale ukrašene predivnim perjem, pronašli smo slične modele u trgovinama

  • Perje je trenutno vrlo popularan dodatak na odjeći, ali i na obući
  • U kolekcijama raznih brendova možemo vidjeti sandale u prekrasnim bojama koje krasi upečatljivo i elegantno perje
  • Jedan takav model sandala natikača odabrala je i Severina

Raznobojno i upečatljivo perje ove modne sezone viđamo na haljinama, hlačama i sakoima, ali posebno na obući. Perje je na sandalama već neko vrijeme hit dodatak, a na najnovijim fotografijama na Instagramu sandale s perjem nosi i Severina. 

Na nizu objavljenih crno-bijelih fotografija, Severina je (predivno) odjevena u oversized crni sako - haljinu te crni šešir, kombinirane uz sandale perjem, koje su svakako najupečatljiviji dio njene modne kombinacije koju je objavila uz opis: "Jesen u meni caruje...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

sandale s perjem Možda vas zanima Sandale ukrašene perjem idealne su za sve ljubiteljice hrabrijeg stila Rubrika Moda Moda

Mnogobrojni high-end i high-street brendovi u svojim kolekcijama imaju i sandale s perjem, a mi smo izdvojili najljepše iz trenutne ponude! U kolekciji Rogera Viviera pronašli smo natikače s perjem nalik ovima koje nosi Severina, a dostupne su u crnoj i nude boji. Sandale su na editorialist.com dostupne po cijeni od 9239,51 kuna.

sandale s perjem | Autor: editorialist.com editorialist.com Roger Vivier sandale s perjem

Od neutralnih do jarkih boja, s gustim ili čupavim perjem, sandale ove modne sezone dolaze u raznim predivnim verzijama koje će u trenu podići svaki outfit!

sandale s perjem | Autor: Zara/Mango Zara/Mango sandale s perjem

s lijeva na desno: Zara, 499,90 kn; Mango, 699,90 kn; Zara, 399,90 kn

Možda vas zanima Naša glumica je vjenčanicu domaćeg brenda kombinirala uz zanimljive dizajnerske sandale Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@severina

Komentari 0