Moda
meghan markle

Meghan Markle je isfurala najupečatljiviju košulju, a mi smo pronašli najbolje high street verzije!

  • Meghan Markle imala je premijeru svog podcasta Archetypes koji je prikazan na Spotifyu
  • U prvoj epizodi ugostila je tenisačicu Serenu Williams te su raspravljale o pojmu 'ambicija' i što on znači za žene
  • Osim tematikom, Meghan je oduševila sjajnim modnim odabirom

Meghan Markle je krenula u nove poslovne pothvate i pokrenula podcast Archetypes. Podcast se može poslušati na Spotify platformi, a prilikom snimanja promotivnog videa za Instagram, Meghan se odlučila za chic, neutralan outfit. Vojvotkinja je odabrala krem hlače jednog od svojih omiljenih modnih brendova Anine Bing. Hlače je uparila s odgovarajućim nude salonkama Aquazzure i upečatljivom košuljom na smeđe i bijele pruge s jedinstvenim otvorenim ovratnikom.

Meghan Markle | Autor: Instagram@royalfamilyportraits Instagram@royalfamilyportraits

Ležerna, a istovremeno iznimno chic košulja zemljanih tonova s iznimno tankim prugicama okupirala je pažnju, a mi smo pronašli nekoliko sličnih verzija u high street ponudi! Brend Anthropologie nudi sličan model, ali dodatno ukrašen velikom elegantnom mašnom. Cijena ove košulje je 110 eura, a malo apstraktniji model s nesavršenim rasporedom prugica pronašli smo u Mangu po cijeni od 249,90 kuna.

Anthropologie | Autor: Anthropologie Anthropologie

košulja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Saint Tropez, Zalando (434,85 kn), Mango (249,90 kn)

No, vratimo se na Meghanin look! Od dodataka je nosila svoj omiljeni Cartier sat i Cartierovu narukvicu 'Love', a cijeli styling je zaokružila sofisticiranim zalizanim konjskim repom, smeđim smokey eye make upom i nude sjajilom na usnama!

Meghan Markle Možda vas zanima Teška narav, ali i velika inteligencija i odlučnost: 7 stvari koje nova knjiga otkriva o Meghan Markle Rubrika Stars Stars

 

 

Vojvotkinja je općenito velika obožavateljica prugastih košulja koje nosi u skoro svim ležernijim prilikama. Tako je početkom godine uhvaćena okom fotografa u odličnoj plavo bijeloj prugastoj košulji dok je bodrila princa Harryja koji je igrao polo u Santa Barbara Polo klubu. Meghan je stilizirala prugstu košulju s klasičnim crnim balerinkama, bež hlačama ravnog kroja  i jednostavnim make upom te suptilnim nakitom. Prugaste košulje pravi su klasik koji je neophodan u garderobi jer se može nositi na bezbroj načina. Hlače ravnog kroja i salonke kao poslovni outfit ili traperice i tenisice za casual look. Savršen komad primjeren za svaku priliku!

košulja | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: GAP (299,00 kn), Marks & Spencer, Zalando (184,00 kn)

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Možda vas zanima Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@royalfamilyportraits

Komentari 0