Moda
Platinasti jubilej kraljice Elizabete II.

Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah

  • U katedrali Svetog Pavla održana je Služba zahvalnosti za kraljicu koja nije prisustvovala svečanosti zbog zdravstvenih razloga
  • Meghan Markle je službeno prisustvovala misi i oduševila svojim profinjenim izgledom
  • Kate Middleton također je blistala u decentnom stylingu, a ni ostatak kraljevskih članica nije podbacio

Danas se povodom platinastog jubileja vladavine kraljice Elizabete II. u katedrali Svetog Pavla održala Služba zahvalnosti za kraljicu. Kraljica Elizabeta je zbog zdravstvenih razloga ostala kod kuće i misu gleda u televizijskom prijenosu, ali usprkos njezinom izostanku, svečana atmosfera nije izostala.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Svakako je najupečatljiviji trenutak bio dolazak princa Harryja i vojvotkinje od Sussexa koje Britanci odavno nisu vidjeli uživo. Meghan Markle koja je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini kaputu s potpisom Diora i adekvatnom šeširu i cipelama u istoj boji. Par se pridružio starijim članovima kraljevske obitelji u svom prvom javnom angažmanu s obitelji u dvije godine, a za razliku od jučerašnje situacije, danas nisu bili izolirani od ostatka uzvanika.

Meghan Markle je za ovu prigodu još jednom pokazala kako ništa (bar u modi) ne ostavlja slučaju te je odabrala bijelu kaput-haljinu s elegantnim remenom i odličnim suptilnim detaljima na ovratniku. Ovaj klasični komad spojila je sa šeširom širokog oboda i parom klasičnih Diorovih salonki od brušene kože, a zanimljiv detalj su i dugačke kožnate rukavice u istoj boji koje je imala sa sobom.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Iako je Meghan obično poznata po biranju detalja poput decentnih prstenova, narukvica i ogrlica, ovoga puta se odlučila samo za dijamantne naušnice 'stowstorm' vrijedne 10.500 funti s potpisom kanadskog dizajnera nakita Birks. Uz sve je kombinirala i narukvicu Cartier Love vrijednu 4.200 funti te zaručnički i vjenčani prsten. Prvo službeno pojavljivanje nakon dvije godine odradila je zaista na elegantan i kraljevski način, koliko god bježala od tih titula.

Možda vas zanima Meghan Markle privukla je svu pozornost prekrasnom kombinacijom na proslavi kraljičinog jubileja Rubrika Moda Moda

Nježna žuta elegancija Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton za proslavu drugog dana platinastog jubileja odabrala je haljinu u nježnoj nijansi boje limuna s potpisom Emilie Wickstead. Haljina midi dužine na odličan način prati liniju tijela, a posebno je zanimljiv detalj iznad struka s efektom omota koji je naglasio siluetu. Odličnu haljinu Kate je upotpunila sa šeširom Philipa Treacyja, omiljenim dizajnerom kraljevske obitelji te ljubičastim salonkama modne kuće Gianvito Rossi. Kate je već dugo obožavateljica haljina Emilije Wickstead i nosila ih je u desecima navrata, a posljednji put na Garden Partyju u Buckinghamskoj palači prošli tjedan.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram U čast kraljici, Kate je nosila par naušnica iz privatne kolekcija Njezina Veličanstva. U pitanju su Bahrein Pearl Diamond Drop naušnice koje je nosila i princeza Diana 1982. Godine. Naušnice su izrađene od bisera koje je kraljici i princu Filipu poklonio vladar Bahreina kao vjenčani poklon 1947. godine.

Intenzivna fuksija Zare Tindall

Unuka kraljice Elizabete II., Zara Tindall unijela je neočekivanu dozu jarke boje zahvaljujući fuksija ružičastoj haljini s potpisom brenda Laura Green. Uz haljinu je uskladila neizostavan šešir u ljubičastoj boji kuće Juliette Botterill.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Dodatni detalji bile su naušnice Laurence Coste te torba Aspinall i cipele u nježnoj boji lavande brenda LK Bennett. S njom je bio i suprug Mike koji je boju njezinog popratio tako što je stavio ružičastu kravatu. Pomalo hrabar, ali odličan styling kraljičine unuke.

Sestre i princeze Eugenie i Beatrice u kraljevskoj eleganciji

Princeze Eugenie i Beatrice odabrale su profinjene i elegantne komade, dostojne prigodi u čast kraljice. Eugenie je ipak odabrala malo hrabriji look, isključivo zahvaljujući boji.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Naime, narančasta haljina A kroja s potpisom Emilie Wickstead komplimentirala je princezi na najbolji način. Dužina do gležnjeva i naglašen struk te visoki ovratnik ostavili su fokus na samoj haljini, a Eugenie je odabrala jednostavne crne sandale s tankim remenčićem i šešir s motivom ruže kojim je upotpunila kombinaciju.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Njezina starija sestra Beatrice odabrala je plavu midi haljinu Beulah London, brenda koji fokus stavlja na održivost mode. Midi dužina s laskavim remenom oko struka dodatno je ukrašena bisernim gumbima koji su upotpunili look, a Beatrice je haljinu uskladila s Juliette Botterill šeširom. Salonke od brušene kože u sivoj nijansi i clutch torbica s bisernim odsjajem pružali su odličan mladenački touch cijeloj kombinaciji.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Možda vas zanima Odjećom za kraljičin jubilej Kate Middleton odala je počast princezi Diani, vjeruju mnogi Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0