Moda
Sandra Bullock

Sandra Bullock zabljesnula u originalnom odijelu i topu koji otkriva trbuh. A 57 joj je...

  • Gdje treba potpisati? Potpisujemo, ovaj čas, da s 57 imamo ovakve trbušnjake
  • Sandra Bullock privukla je poglede zanimljivim odijelom u blok bojama koje joj izvrsno stoji
  • No pogledi su još više lutali prema trbušnim mišićima koje je otkrio kratki top

Oscarovka Sandra Bullock na gostovanje u jednom TV showu u New Yorku stigla je u vrlo zanimljivom odijelu. Prugaste hlače (može li se ovo smatrati prugama ili su jednostavno blok boje) vrlo su zanimljiv spoj boja. Lepršave hlače širokih nogavica kombiniraju intenzivnu žutu, baby ružičastu, tamnoplavu i intenzivniju azaleja ružičastu dok je dugački sako iste blijedo roza boje kao na hlačama. 

Klasično odijelo ostavlja sasvim drukčiji dojam zbog lepršavog materijala i hrabre kombinacije boja, no još je hrabriji odgovarajući topić-grudnjak ispod sakoa. Ovo je reklo zbogom i zadnjem dašku poslovnosti koju odijelo može imati. No, napravilo i veliki naklon tjelesnoj formi i izgledu 57-godišnje Sandre Bullock. Svaka čast!

Sandra Bullock je prvi put javnosti pokazala svoju kćer Lailu

Sandra Bullock | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Inače, u posljednje vrijeme često glumicu su prozivali zbog previše "plastike" na licu, očito tipične za hollywoodske glumice posljednjih godina. Dok su se nekada zvijezde utezale faceliftingom, sad si dodatno pomažu filajući lice iznutra, popunjavajući obraze, naglašavajući jagodice, i oko brade nešto rade... Dok na kraju sve ne izgledaju sve slično. Ovaj trend pomlađivanja nije izbjegla ni zvijezda filmova Brzina, Cura sa zadatkom i Oceanovih osam. Kako i bi, na glumice u mašineriji zabave pritisak je velik.

Sandra Bullock | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Kakav luksuz! Zaviri u kuću i nevjerojatno uređeno imanje Sandre Bullock Rubrika Life&style Life&style

No što god napravila na licu i na potpomognut način održavala mladoliki izgled, na tijelu se ne može poreći da su to njezin trud i rad. Zato tako neodoljivo vitka u ljubičastoj šljokičastoj haljini trčkara prašumom s Chaningom Tatumom u novoj akcijskoj komediji Izgubljeni grad. Sako je dugačak, no topić kratak i itekako se vidi koliko je Bullock vitka - i mišićava. "Six pack" je očito integralni dio ovog dobrog staylinga.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0