Moda

Sandale s remenčićima: pronašli smo prekrasne modele s blok petom, visokom petom ili platformama!

  • Na policama high-street trgovina vladaju sandale s remenčićima, a mi smo izdvojili najslađe modele
  • Prije nego uložiš u sandale s remenčićima, potraži pravi kompromis između ljepote i udobnosti

Ljeto je klimatološki počelo zadnji je trenutak da pripremimo stopala i iz ormara izvučemo naše najdraže sandale. I usput, naravno, uložimo u neki od novih modela. Na policama trgovina već neko vrijeme čekaju prekrasni novi modeli, a mi smo i ove sezone zaljubljeni u sandale s remenčićima. Jedan, dva, tri ili pregršt remenja - sasvim svejedno! Bitno je samo da odaberemo svoj najdraži model u kojem ćemo se zaputiti u sve avanture na koje nas poziva novo godišnje doba. U nastavku smo izdvojili modele koji su nas oduševili.

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Modeli s blok petom

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Gore lijevo: Stradivarius (179,90 kn); Dolje lijevo: Zara (299,90 kn); Sredina: Stradivarius (229,90 kn); Gore desno: Zara (449,90 kn); Dolje desno: Stradivarius (179,90 kn)

Sandale s blok petom i remenčićima posebno su nam drage jer su u isto vrijeme i seksi i stabilne. Ne mučimo se mnogo hodajući, ali opet vizualno izdužuju noge. Potražnje su, dakako, svjesni i u trgovinama pa je sve prepuno raznolikih modela. Najbrojniji su, dakako, monokromatski modeli, a paleta boja jako je široka - od crvene i žute pa sve do pastelnih plavih i ružičastih nijansi. Osim toga, sandale s animal printom i dalje su jako poželjan komad, ali na police su se doselili i zgodni modeli od rafije. Ne znamo u koje smo se više zaljubili! 

 

Sandale s visokom petom

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Gore lijevo: Zara (799,90 kn); Dolje lijevo: Reserved (199,90 kn); Sredina: Bershka (199,90 kn); Gore desno: PittaRosso ( 389 kn); Dolje desno: Zara (349,90 kn)

Možda vas zanima Totalno smo se zaljubili u crvene H&M-ove sandale s mašnom Rubrika Moda Moda

Ukoliko ovo ljeto planiraš lude izlaske ili te čekaju svečanosti poput svadbe ili nekog kumstva, zasigurno ćeš zatrebati barem jedan seksi model, vrtoglavo visokih potpetica. Dakako, najpopularniji su modeli s jednim remenom preko prstiju te drugim oko gležnja, ali oni ponekad mogu biti pomalo nezahvalni za hodanje. Promisli stoga o pokojem remenčiću više ili o nešto nižoj peti. Ne zaboravi i na kitten heel modele koji su još uvijek u trendu! 

Platforma se vratila

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Lijevo: Zara (449,90 kn); Sredina: Bershka (279,90 kn); Desno: Zara (299,90 kn)

Iako su vijesti o povratku sandala s platformom kritizirali mnogi modni znalci, one su već neko vrijeme prisutne na policama high-street trgovina. I, moramo priznati, dostupni su sasvim atraktivni modeli u kojima bismo rado prošetali. A pogotovo kad znamo da su platforme pravi kompromis između želje za udobnošću i želje za visokom petom. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0