Moda

Sakoi u bojama savršeni su za proljeće: Pronađi svoju omiljenu boju među high street ponudom

  • S dolaskom proljeća jedva smo dočekale i vedrije i življe boje na našoj odjeći
  • Sakoi i blejzeri odlična su zamjena za jaknu, a oni u boji podići će baš svaku  kombinaciju
  • Za tebe smo u kolekcijama high street brendova pronašle najljepše proljetne sakoe i blejzere!

S toplijim vremenom koje nam donosi proljeće iz ormara polako vadimo cvjetne haljinice i ostalu laganiju odjeću vedrijih boja. Među takvim modnim komadima su i sakoi i blejzeri, koji su ove sezone posebno popularni u nježnim nijansama, ali i jarkim bojama roze, crvene i narančaste. 

Cvjetni uzorci i pastelne boje u proljetnoj garderobe nisu ništa novo, no svejedno nas veseli koristiti ih u našim proljetnim modnim kombinacijama!

U nastavku ti donosimo najljepše modele sakoa u boji iz proljetnih kolekcija omiljenih high stret brendova, kao i primjere outfita sa sakoima i blejzerima u boji kao savršenu inspiraciju za odlične proljetne outfite koje možeš kreirati!

 | Autor: Zara/Stradivarius/Mango Zara/Stradivarius/Mango S lijeva na desno: Zara (399,90 kn), Zara (399,90 kn); Stradivarius (299,90 kn)

Sako je jedan od najsvestranijih odjevnih komada koji odlično možeš kombinirati u baš sve outfite, od najležernijih do svečanih!

Ovaj klasičan proljetni komad odlično će pristajati uz jednostavan outfit traperica, bijelih tenisica i običnog T-shirta, ali će se savršeno uklopiti i preko haljinice za večernji izlazak.

Modni trikovi za žene u 40-ima Možda vas zanima 5 najboljih modnih trikova za žene starije od 40 godina - iskušaj ih sve! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STORETS (@storets)

Uz blejzer ili sako u boji ne moraš previše razmišljati o ostatku outfita, već to može biti tvoj statement komad. Kod dužeg sakoa je odlično što ga možeš stilizirati i kao haljinu, što je look koji trendseterice trenutno jako obožavaju.

 | Autor: Mango/Bershka/Zara Mango/Bershka/Zara S lijeva na desno: Bershka (399,90 kn); Mango (549,90 kn); Mango (599,90 kn)

Naravno, uvijek možeš uz sako dodati i hlače ili suknju u istoj boji i stvoriti odlično proljetno odijelo za poslovni look koji zbog boje opet neće izgledati preozbiljno.

Sako u boji podići će svaku tvoju kombinaciju, pogotovo ako si se odlučila za jednostavnije komade i boje u ostatku outfita. Za razigraniju modnu kombinaciju uvijek možeš dodati i zanimljivu torbicu ili modni dodatak u također živoj boji.

Možda vas zanima Modni komadi koji će obilježiti proljeće Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @_mmaxinewylde

Komentari 0