Moda
Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće 1/22 Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće Modni komadi koji će obilježiti proljeće

Modni komadi koji će obilježiti proljeće

Nove kolekcije omiljenih brendova donose pravo osvježenje

Proljetna sezona je otvorila svoja vrata i donijela sa sobom još neočekivanije modne trendove, stilove i atraktivne komade kojima ćete teško odoljeti. S dolaskom proljeća mnogi organiziraju svoje ormare i spremaju toplu zimsku odjeću na samo dno, dok se odjeća i modni dodaci u veselim bojama i proljetnim uzorcima vraćaju u prvi red.  S prvim sunčanim i toplijim danima produžuje se i wish lista modnih favorita.

Fashion brendovi su predstavili kolekcije koje će vam donijeti novu dozu inspiracije za još zanimljivije i upečatljivije proljetne outfite. Nadahnuće je svugdje oko nas - šareni izlozi omiljenih trgovina, modni članci na portalima i društvene mreže koje pršte vedrim bojama, osmijesima i pozitivnom energijom. 

 | Autor: Promo Promo

Ono što čini proljeće jedinstvenim su vesele i odvažne nijanse koje su već preplavile ulice modnih metropola. Jarka žuta ili plava dat će dozu razigranosti i energičnosti vašem outfitu, dok su uz cvjetne uzorke i laganije materijale, neodoljive i pastelne nijanse. Ako želite naglasiti svoju nježnu i romantičnu stranu idealne su pastelne varijante lila, ružičaste, svijetložute, baby plave i mint boje.

Najvažnije je da birate outfite u kojima se osjećate ugodno i lepršavo. Zaokružite cijeli styling s odabranim komadima nakita u bijelom ili žutom zlatu i bezvremenskim dijamantima. Inspiraciju potražite kod svojih omiljenih brendova: Replay, ALDO, Guess, Guess Accessories, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Carolina Herrera, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Desigual, Europa 92, Pepe Jeans, Five Star Fashion: Polo Ralph Lauren, Gant i drugi).

Photo: Promo