Moda

Sad se ti i tvoj ljubimac možete zajedno oblačiti u Zari! Donosimo komade iz kolekcije namijenjene psima

  • Vjerujemo kako će nova Zarina kolekcija oduševiti brojne vlasnike pasa
  • Predviđena za čovjekovog najboljeg prijatelja uključuje zanimljive modne komade, ali i niz praktičnih dodataka
  • Od jaknica do jastuka, što se sve to krije u ovoj novoj ponudi poznatog španjolskog brenda?

Na oduševljenje brojnih klijentica, španjolska modna kuća Zara je predstavila kolekciju namijenjenu čovjekovom četveronožnom najboljem prijatelju. O da, od sada ćeš i svog psa moći oblačiti u krpice ovog popularnog high street brenda. Ključni komad ove nove kolekcije je vodootporna prošivena jakna s ispunom koja je po cijeni od 200 kuna dostupna u dvije verzije - crnoj i kaki.

 | Autor: Zara Zara

Primjer: prošivena jakna (199,90 kuna)

Možda vas zanima Najslađi miješanci dviju pasmina dokazuju da u nesavršenstvu postoji savršenstvo Rubrika Life&style Life&style

Uskoro će se na policama naći još dva odjevna predmeta namijenjena četveronožnim ljubimcima. Riječ je o sivoj sweater majici s kapuljačom te žuto-smeđoj majci s kratkim rukavima i okruglim ovratnikom. Cijena ova dva komada iznosit će 120 kuna, a baš kao i prethodni primjeri, bit će dostupni u tri veličine.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: oba komada (119,90 kuna)

Dok ćeš na ova dva zanimljiva modna komada još malo morati pričekati, već sada možeš svom psu nabaviti trendi modne dodatke. Uz praktičnu žutu kabanicu i elegantni povodac, u ponudi je svoje mjesto našao i set sastavljen od kožne ogrlice i odvojive marame kariranog Vichy uzorka. Ovaj komplet dostupan je u crnoj i smeđoj boji, a za njega ćeš trebati izdvojiti 120 kuna.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: ogrlica i marama (119,90 kuna), kabanica (149,90 kuna), ogrlica i povodac (149,90 kuna)

Možda vas zanima Dolaze velike hladnoće, sreća da su lansirane tople Uggs čizme - za pse! Rubrika Moda Moda

Nadalje, u ovoj Zarinoj kolekciji svoje su mjesto pronašli i praktični predmeti poput deke, kreveta koji se može smotati u praktičnu torbu te torbice u koju možeš pohraniti vrećice za izmet. Naš favorit iz ove kategorije je komplet sastavljen od četke i igračke za koji ćeš  trebati izdvojiti 140 kuna.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: komplet četke i igračke (139,90 kuna), krevet na namatanje (199,90 kuna), torbica za vrećice za izmet (69,90 kuna), deka (119,90 kuna)

Svoje mjesto u kolekciji pronašla su i dva kreveta za ljubimce s ispunom od mješavine pamuka i lana te karirani krevet s ispunom od umjetnog krzna. Cijena ležaja ovisi o njegovoj veličini, a kreće se od 200 do 280 kuna.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: krevet srednje veličine (229,90 kuna), veliki krevet (279,90 kuna), krevet s kariranim uzorkom (199,90 kuna)

Možda vas zanima Dopustiti psu (ili maci) da spava u tvom krevetu? Da, jer 5 je dobrih razloga "za" Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Zara

Komentari 0