Life&style

Najslađi miješanci dviju pasmina dokazuju da u nesavršenstvu postoji savršenstvo

  • Priroda je doista maštovita, ali i mi ljudi volimo umiješati prste u stvaranju novih pasmina životinja
  • Nije nam dosta što smo kreirali toliko vrsta pasa, sad se poigravamo i s križanjem priznatih pasmina
  • Ipak, na Majci Prirodi je koji će gen pas povući s mamine, a koji s tatine strane, a rezultati su katkad neočekivani, a skoro uvijek preslatki

Zbog toga ne samo da imamo čistokrvne pse, već možemo uživati i u društvu križanaca mješovitih pasmina, jedinstvenih koliko i preslatkih, te naravno: posebnih.

Možda vas zanima Ovi psići doslovno stanu u šalicu: upoznaj 10 najslađih minijaturnih pasmina pasa Rubrika Life&style Life&style

1. Pomsky

Ovi psi nalik lisici križanci su haskija i pomeranca. Dokazuje da mješavina pasmina pasa može biti superslatka i prekrasna! Od kristalno plavih oči u kombinaciju s često narančastim krznom zastaje dah! 

2. Bas pei

Ovo malo stvorenje rezultat je miješanja shar peija i basseta. Bore je dobio od mame, shar peija, ali tjelesne proporcije od kratkonogog basseta. Kakva čudna kombinacija! Ali, nedvojbeno slatka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbiespups)

3. Schnoodle (šnudl)

Ova krznena životinja vjerojatno ima najsmješnije ime od bilo kojeg psa, ali tako je ljupka! Kombinacija je između šnaucera i pudlice, pa je mala i naravno hiperaktivna. 

Možda vas zanima 10 mitova o psima u koje smo svi povjerovali, a nemaju veze s istinom Rubrika Life&style Life&style

4. Dorgi

Ovaj mali pas jednostavno je presladak! Dolazi od roditelja jazavčara i korgija. To je dlaka je kraća, a tijelo vitkije - na elegantnijeg jazavčara, ali ogromne uspravljene uši su korgijevske!

5. Bullpug

Ova slatkica ima mopsa i bulldoga kao roditelje. Nešto je veći od mopsa, ali ujedno je i ugodnijeg izgleda od bulldoa. Savršena kombinacija ako nas pitate!

6. Koker pei

Ovo uzbuđeno štene križa se između koker španijela i shar peija. To mu daje savršeno uravnoteženu količinu bora, velike oči i opuštenost koker španijela. Zlatna boja također uravnotežuje kombinaciju. Kakav lijep rezultat!

7. Chug

Ovaj je mali tip mješavina mopsa i čivave. Sa svojim golemim mopskim očima uvijek izgleda zainteresirano. Budući da je njegova veličina negdje između mopsa i čivave, savršen je mali kućni prijatelj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lemonsmiff (@lemonsmiff)

Možda vas zanima Najbolja imena za pse: Tražiš pravo ime za svog kućnog ljubimca? Rubrika Life&style Life&style

8. Dalmachshund

Pogledajte ovu plavooku slatkicu! Ovo malo stvorenje je ono što se dogodi kad pomiješaš dalmatinskog psa i jazavčara! To je u osnovi niža verzija dalmatinskog psa. Ili točkasta verzija jazavčara? Vjerojatno su obje ove izjave istinite i to je nevjerojatno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Callum Ellis (@_calellis)

9. Dachsador

Ovo je mješavina jazavčara i crnog labradora. Rezultirala je predivnim crnim, sjajnim krznom i neodoljivim kratkim nogama sa slatkim malim šapicama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Po🐾 (@po_the_dachsador)

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram@lepomskysdusoleil

Komentari 0