Moda

Dolaze velike hladnoće, sreća da su lansirane tople Uggs čizme - za pse!

  • Donosimo ti pseću epizodu Shopping kraljice, no glavna uloga ovoga puta pripada psu
  • Naime, Björk je zasigurno pseća ljepotica s najviše stila! Prva je tako predstavila i pseće uggsice
  • Da nije pas, rekli bismo da je pravi Modni Mačak...

Modna influencerica Tara Gonzalez za Instyle ispričala je kako je oduvijek htjela malog crnog mopsa, a kako kao mala nije uspjela nažicati roditelje da joj ga kupe, počela je kasnije gnjaviti svog dečka. I bombardirati ga slatkim videozapisima i slikama mops štenaca. Pa ti sada probaj odbiti i reći ne curi!  "Vidi ga kako je sladak... treba nas", poslala bi mu poruku. "Gledaj, mislim da je ovo naš momak", prošaptala bi mu u glasovnu poruku za koju je bila prilično sigurna da je nikad nije poslušao.

Možda vas zanima Nije li ovo pas s najviše ukusa? Ovih dana lansirao je i modnu kolekciju za ljude Rubrika Life&style Life&style

No, bilo kako bilo, Tara se kao svako žensko kada odluči da nešto uistinu želi i izborila te je malena mopsica Björk postala dio njihove tročlane obitelji. I tako je počela nova verzija Shopping kraljice, no ovoga puta sa psom u glavnoj ulozi. Naime, točno dva dana nakon što je mopsica stigla u dom, Tara joj je kupila neonski ružičasti pulover od perja Christian Cowan x Max Bone za kojeg je izdvojila ni manje ni više nego 700 kuna, a Za Björkin rođendan kupila joj je i majicu Marine Serre. Znamo što sada vjerojatno misliš - ovaj pas ima bolju garderobu od mene! Ali, upozoravamo te da to nije sve..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Björk (@notthatbjork)

Powered by embedinstagramfeed de &

"Crne Uggs čizme s neonsko zelenom bojom podsjetile su me na ono što bi odjenula Billie Eilish da je pas, a to se činio kao idealan izbor za moju Björk" kazala je Tara, no prijatelji su joj sugerirali kako bi bež par s narančastim tonom bio bolji izbor.

Famozne uggsice u psećjem izdanju napravljenje su kad se kultna marka udružila s tvrtkom V.I.P., što je skraćenica od Very Important Puppies. Ne izgledaju drukčije od klasičnih mini Ugg čizama koje posjeduju mnoge djevojke. Zato modne mace i influencerice dobro pazite jer stiže vam opasna psećja konkurencija!

"Björk je nevjerojatno dramatična, vjerojatno zato što ima dušu islandske pjevačice i jednostavno neće kročiti van ako padne kiša ili snijeg, što je zapravo prilično ironično." napisala je Tara. No, mi vjerujemo kako su Uggsice došle kao spas u zadnji čas i da će odsada laganim koracima kročiti snježnim zimskim puteljcima.

 | Autor: COURTESY COURTESY "Ali nije važno nosim li najbolje Prada čizme, kad sam ovih dana vani s Björk, sve su oči uprte u njene Ugg čizme."  A kako bi ti i tvoj psić također mamile poglede na gradskoj špici kupiti ih možeš na nordstrom.com. Koštaju "samo" 80 američkih dolara iliti 496 kuna. Što možda i nije tako puno jer ipak su to četiri čizme... Na stranici australskog brenda 10 su dolara jeftinije, ne treba ni napominjati da su vodonepropusne, dolaze u tri veličine i više boja: crne, srebrne, crvene, plave...

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0