Moda 05. srpnja 2019.

S kristalima, zmijskim uzorkom, mašnicama ili obične gumene - izabrali smo najljepše japanke

miss7/Shutterstock/PR.
  • Posljednjih godina japanke su postale klasik, nezaobilazan i na gradskim ulicama
  • Izbor je velik, između modela tako elegantnih da idu i uz poslovne kombinacije do onih veselih za plažu
  • Izdvojili smo nekoliko atraktivnih modela iz drgovina

Posljednjih godina japanke su postale klasik, nezaobilazni komad obuće svakog ljeta. Pretposavka je da si već lijepo uredila stopala, a čak je i gradom zavladala opuštena atmosfera pa nema razloga da ne odjeneš i japanke (posebno ako se počastiš nekim novim modelom). Jednostavan ljetni model nekad rezerviran samo za plažu posljednjih godina, kad nije načinjen više samo od gume, postao je i poželjan gradski komad. Kao i (sportske) natikače. Danas su kožne, elegantne, s uzorcima i aplikacijama - savršene i za posao i za večernji izlazak...  

Možda vas zanima... Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

Posljednjih godina, osim klasičnog modela, možemo pronaći japanke i s malo promijenjenim trakama za prste što im daje posebnu čar. Razne su varijante, od potpuno odvojenog dijela u koji ide palac pa do spojenog dijela za palac s ostatkom trake - izbor je na tebi. No, ako si ipak više za klasiku, možeš birati između lakiranih trakica ili onih ukrašenih kamenčićima u boji. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved 129,90 kn, Zara 299,90 kn, Zara 149,90kn, Karla (SOLEAE) 760 kn

Kao što možeš vidjeti, ove sezone ima stvarno različitih modela tako da svaka može izabrati onaj model koji joj je najljepši te koji joj je najudobniji. Pomaknuta klasika je idealne za sve odjevne kombinacije, a tvoja stopala će lijepo doći do izražaja.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Zara 229,90 kn, Zara 199,90 kn, Bershka 119,90 kn, Reserved 79,90 kn

Možda vas zanima... Genijalne natikače od 59 do 250 kuna: S mašnicom ili resicama, jednobojne ili s leopard printom, ravne, na petu...biraj! Rubrika Moda Moda

Vratimo se sad na najklasičniji model, vesele gumene japanke za najopuštenije trenutke, poput odlaska na plažu. Bilo da je riječ o jednobojnim modelima ili o nekim šarenijim, većini su one prvi izbor za ljeto. Šarene podloge ili sa životinjskim printom pravo su ljetno osvježenje dok detalj poput mašne daje romantičnu notu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mohito (cijena na upit), Mango 79,90 kn, H&M 74 kn, Shobedo 229 kn

Možda vas zanima... Zara ima nove sandale koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo Rubrika Moda Moda

Komentari 0