Moda

Genijalne natikače od 59 do 250 kuna: S mašnicom ili resicama, jednobojne ili s leopard printom, ravne, na petu...biraj!

  • Neizostavni dio ljetne garderobe su svakako i šarmantne natikače koje možeš uklopiti u gotovo svaki outfit
  • Natikače s petom će se super slagati s poslovnim outfitima, a preslatke natikače s mašnom ili životinjskim uzorkom s lepršavim haljinama ili suknjama
  • S obzirom da su ove sezone hit dodatak, preporučamo ti da svojoj ljetnoj kolekciji dodaš i koje natikače s resicama

Za vrijeme ljetnih vrućina najljepše je pustiti stopala na slobodu i uskočiti u otvorenu obuću. Kad ti dosade razne varijacije sandala, špagerica i espadrila, dobra su alternativa šarmantne natikače koje već sad možeš pronaći u raznim oblicima i uzorcima. Uz odjeću ih možeš kombinirati kao i najobičnije sandale, a super će se uklopiti s ljetnim haljinama, suknjama i kratkim hlačama. Možeš ih obuti za kavu u grad, šetnju uz more, ali i za posao. 

 | Autor: Instagram/@tamara Instagram/@tamara

Razigrane mašnice

Ravne natikače s romantičnim mašnicama će tvom outfitu dodati dozu šarma i razigranosti. Već ih vidimo u kombinaciji s nekom prozračnom bijelom haljinom ili lepršavom suknjom. Mašne s uzorkom će se super uklopiti u jednobojan stajling, a ukoliko tražiš natikače koje ćeš moći nositi uz doslovno sve, preporučamo ti one s mašnom u zlatnoj ili crnoj boji.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (139,90 kn), RESERVED (69,90 kn), H&M (110,90 kn)

Možda vas zanima Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

Nigdje bez životinjskog uzorka

Životinjski se uzorak i dalje nalazi na gotovo svim odjevnim predmetima, a sada ga možeš obuti i na svoje noge u obliku fora natikača. Bilo da si poklonica leopard ili zmijskog uzorka, u high street trgovinama možeš pronaći razne varijacije na temu. Njih možeš kombinirati s odjećom istog uzorka ili ih iskoristiti za podizanje jednostavnog outfita.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno. H&M (96,13 kn), MOHITO (59,00 kn), PULL&BEAR (169,90 kn)

Resice kao nezaobilazan uzorak ovog ljeta

Još jedan uzorak koji se ovoga ljeta vratio na velika vrata su resice. Taj se uzorak najčešće veže uz opuštene ljetne stajlinge i divne lanene haljine. Ukoliko tražiš 'ozbiljniji' primjerak koji će se super uklopiti i u tvoj poslovni stajling, preporučamo ti zatvorene natikače u špic. Otvorene sandale s resicama su idealne za slobodno vrijeme i večernje šetnje.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: RESERVED (89,90 kn), ZARA (249,90 kn), RESERVED (89,90 kn)

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koje su sandale ovog ljeta kao stvorene za tvoj horoskopski znak Rubrika Moda Moda

Za sve ljubiteljice potpetica

Ako ne možeš bez potpetica ni u ovoj varijanti, ne brini - imamo nešto i za tebe! Bilo da želiš manju ili konkretniju potpeticu, ponuda natikača na petu je više nego pristojna. Mi smo za tebe izdvojili neutralne komade koji će se lijepo uklopiti u svaki tvoj ljetni outfit, a pritom ti i vizualno izdužiti noge. Otvorene, zatvorene ili s remenčićima - koje god da odabereš, vjerujemo da će se odlično uklopiti u tvoju ljetnu kolekciju obuće.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0