Moda

Jesu li ovo sandale koje možeš nositi u najviše prilika i u najviše kombinacija?

  • Jedne od najudobnijih sandala u kojima ćeš neometano obavljati sve svoje aktivnosti su tzv. wedgesice
  • Postoje u raznim modelima i bojama, a mi smo za tebe izdvojili naš top 10
  • Od bež do žarkih boja, s ravnim potplatama do debljeg đona, na pravom si mjestu da pronađeš svoj ovosezonski favorit

Jednostavne, lijepe i udobne. Sandale na punu petu, tzv. wedgesice, zvijezde su mnogih proljetnih i ljetnih stajlinga. Osim što nam dodaju centimetre u visini, uz to su i super stabilne i udobne. A osim što se mogu uklopiti uz razne outfite, debela platforma smanjuje nagib stopala te ti omogućuje udobnost tijekom cijelog dana - što nije nevažno, zar ne?! Izbor je i ove sezone više no dobar, a mi smo za tebe izdvojili 10 modela.

Neutralne

Ako voliš neutralne boje, nećeš pogriješiti odabereš li ovakve sandale. Vrlo su zahvalne za kombiniranje, a imaju još i seksi dodatak bijelih traka koje će tvojim gležnjevima dati posebnu čar, a efekt će biti još bolji u ljeto na taman ten. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: STRADIVARIUS 249,90 kn; ASOS 260,00 kn

Animal print

Dobre vijesti za sve ljubiteljice životinjskog uzorka! Zmije i leopardi i dalje ostaju popularni te ćemo ih dodati i u ljetnu garderobu. Ovakve će sandale podići i najjednostavniji outfit, a mi bismo ih iskombinirale uz traperice i elegantnu bijelu košulju. 

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: ZARA 349,90 kn; H&M 210,00 kn

Ravni đon

Nakratko ćemo se odmaknuti od potpetica - bilo da su u crnoj ili bež varijanti, sandale ravnih peta su sigurni izbori kada želiš upotpuniti svoj opušteni outfit, ali mu daju i dozu elegancije. Iako su ravne, dodat će ti koji centimetar visine, a poslužit će ti za slobodno vrijeme i ležernije poslovne outfite.

 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: CCC 179,90 kn; McQUEEN (Karla) 690,00 kn

Crna klasika

Ukoliko se crne boje ne odričeš ni u tople ljetne dane, ne brini, imamo rješenje i za to. Pronašli smo dva primjerka takvih sandala koje su veoma zahvalne za kombiniranje, a po potrebi će "umiriti" i svaki outfit življih boja. S obzirom da su crne, mogle bi privlačiti više topline, ali vjerujemo da ti to neće biti problem.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: STRADIVARIUS 249,90 kn, UGG (Karla) 690,00 kn

U žarkim bojama

Ovakve sandale mirišu na ljeto, šetnje uz more, romantične zalaske sunca i lepršave haljinice. Uz što god ih kombinirala, najbitnije je da su ti udobne i da te ne sputavaju u aktivnostima, a efekt upečatljivosti je zagarantiran!

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO 449,90 kn; H&M 259,90 kn

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0