Moda
s.Oliver bluza

Romantična s.Oliver bluza dolazi u dvije boje, roza i crnoj, a cijena joj je upravo snižena!

  • Bluza u svakodnevnim kombinacijama nikad dosta, a još jedan model pronašle smo na s.Oliver sniženju
  • Bluza od šifona sa strukturiranom tkaninom dolazi u dvije boje, a trenutno je snižena 30 posto!
  • Uz klasičnu crnu, koja je uvijek dobar odabir, bluza je dostupna i u predivnoj breskvastoj nijansi, boji godine prema Pantoneu!

U s.Oliveru uvijek pronalazimo odličan izbor elegantnih i ženstvenih bluza koje svojim krojem i dizajnom mogu uljepšati naše modne kombinacije, a na sniženju koje još uvijek traje, sad smo naišle na predivnu bluzu od lepršavog šifona! Bluza od strukturirane dobby tkanine s uzorkom poluprozirnog je dizajna, s dugim rukavima te dodatkom sitnih volančića, koji lijepo ističu ovratnik i ramena. 

s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza od šifona

Dostupna je u dvije izvrsne opcije boja pa tako možemo ići na klasiku i odabrati uvijek elegantnu crnu bluzu ili se poigrati s trendovima te isprobati kako nam stoji nježna breskvasta boja, koju je pod imenom 'Peach Fuzz', Pantone proglasio bojom 2024. godine!

s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza od šifona s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza od šifona

Možda vas zanima Drapirana bluza iz H&M dolazi u 4 boje i ne možemo se odlučiti koja nam je bolja! Rubrika Moda Moda

Bluza je blagog A kroja sa širim rukavima koji su stisnuti širokom, rastezljivom gumom na rubu koja im daje i posebniju siluetu. Ova bluza će i u jednoj i u drugoj boji odlično izgledati u svakodnevnim kombinacijama, gdje ju možemo nositi uz traperice i kožne hlače, ali i maksi traper suknje ili pak modele olovka kroja.

s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza od šifona od strukturirane dobby tkanine (sad 31,99 eura) s.Oliver bluza | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver, bluza od šifona od strukturirane dobby tkanine (sad 31,99 eura)

Bluza je s početnih 45,99 eura trenutno snižena na 31,99 eura, što je odličan popust koji bi bilo šteta propustiti!

svilena bluza Možda vas zanima Ova elegantna bluza od najfinije tkanine savršeno izgleda i u kombinaciji s trapericama! Rubrika Moda Moda
Photo: s.Oliver

Komentari 0