Moda

Bijele suknje od čipke izazovne su za kombiniranje, ali ovi outfiti će ti poslužiti kao odlična inspiracija

Bijela boja ultimativni je trend ljeta, a s njom se javljaju i neke (ne)očekivane varijacije na temu odjeće i modnih dodataka. Već smo pisali o bijelim haljinama i hlačama bez kojih ne prolazi ni jedno ljeto. Ipak, bijela boja i dizajneri su se ovoga ljeta malo poigrali pa su dobro poznatu klasiku prebacili u malo seksepilnije izdanje. Odjednom su nam pažnju na društvenim mrežama privukle djevojke kose nose bijele - čipkaste suknje! Da, dobro si pročitala. Naime, bijela čipka nije rezervirana samo za mladenke, već se može na fora načine kombinirati i tijekom ljeta, a posebno dobro se uklapa u estetiku "hot girl summer". Ako te, kao i nas, iznenadio ovaj trend, evo kako možeš kombinirati čipkastu bijelu suknju. Bilo da si u gradu ili na moru.

Bijela čipkasta suknja i bijela majica

Bijelo na bijelo jedan je od naših favorita, a posebno dobro izgleda spoj uske čipkaste suknje i oversized bijele majice. Ako želiš dodatno začiniti kombinaciju, dodaj joj komade u tamnijim bojama i nemoj zaboraviti na šiltericu koju sve djevojke sada nose.

 | Autor: Instagram @whatgigiwears Instagram @whatgigiwears Instagram @whatgigiwears

Bijela čipkasta suknja i crni modni dodatci

Ako želiš izvući maksimum iz svog outfita, za spoj ženstvenosti i dječačkog looka, spoji čipkastu bijelu suknju s crnim detaljima. Svi će te prijetiti, a bijelo crnom spoju je teško odoljeti. 

 | Autor: Instagram @nounounael Instagram @nounounael Instagram @nounounael

Bijela čipkasta suknja i romantičan top

Za dozu ženstvenosti romantike, kombiniraju bijelu čipkastu suknju s gornjim dijelom koji odgovara istoj tematici.

 | Autor: Instagram @leadiclaudio Instagram @leadiclaudio Instagram @leadiclaudio

Bijela čipkasta suknja i pop of colour

Iako nismo ljubiteljice spajanja bijele boje s jarkim bojama, tijekom ljeta nema mnogo pravila, a ovo je jedno koje smo spremni srušiti- bijelu čipkastu suknju spajamo s jarkom bojom gornjeg dijela.

 | Autor: Instagram @lau.maree Instagram @lau.maree Instagram @lau.maree

Bijela čipkasta suknja i kupaći kostim

Znamo da smo rekli da su outfiti s bijelom čipkastom suknjom rezervirani za grad, ipake ne možemo odoljeti spoju bijelog jednodijelnog kupaćeg kostima i bijele čipkaste suknje te mini zlatne torbice. Ovaj spoj izgleda toliko luksuzno da ga odmah želimo rekreirati.

 | Autor: Instagram @lucindastrafford Instagram @lucindastrafford Instagram @lucindastrafford

Možda vas zanima Ovo ljeto na rasporedu imaš festivale, koncerte i brojne izlaske? Našli smo odličnu kombinaciju za tebe! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @unchicleenmitacon

Komentari 0