Moda

Ovo ljeto na rasporedu imaš festivale, koncerte i brojne izlaske? Našli smo odličnu kombinaciju za tebe!

S ljetom dolazi i cijeli niz uzbudljivih festivala, koncerata i drugih događanja na otvorenom kojima se iznimno veselimo. No, s obzirom na vrućine, odabir odjevne kombinacije za ova događanja postaje nešto zahtjevniji. Bilo da planiramo plesati cijelu noć na glazbenom festivalu ili pjevati na koncertu na otvorenom, savršena kombinacija koja je stylish i udobna je ključna. Otkrili smo odlična dva komada koji čine savršen komplet i koji će ti omogućiti da izgledaš šik i da se osjećaš cool čak i tijekom najtoplijih dana i večeri. Radi se o rupičastim hlačama i lanenom prsluku iz Reserveda.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Obavljaš last-minute shopping prije godišnjeg? U C&A su stigle bermude koje ne moraš ni peglati Rubrika Moda Moda

Rupičaste hlače - savršena mješavina udobnosti i stila

Kada je u pitanju festivalska odjevna kombinacija, udobnost je jednako važna kao i stil. Rupičaste hlače iz Reserveda kao da su dizajnirane s ovim na pameti. Izrađene od tkanine s visokim udjelom pamuka, ove hlače su prozračne i trendi. Bočni patentni zatvarač osigurava udobno pristajanje, dok ušiveni rastezljivi pojas i podstava u stilu kratkih hlača pružaju maksimalnu udobnost. Hlače imaju i džepove koji ti omogućuju da najvažnije stvari uvijek imaš pri ruci. Čipkasti detalji ovim hlačama daju jedinstven i trendi izgled, što ih čini savršenim izborom za bilo koji tip festivala.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom Rubrika Moda Moda

Laneni prsluk s vezicama

Uparen s rupičastim hlačama, laneni prsluk iz Reserveda upotpunjuje komplet na divan način. Izrađen od 100 % lana, ovaj prsluk je nevjerojatno lagan i prozračan, što ga čini idealnim za vruće ljetne dane. Jednostavan dizajn s V-izrezom i klasičnom dužinom osigurava to da se lako može kombinirati i s drugim komadima iz tvog ormara. Dvije vezice s prednje strane su šarmantan detalj i uz njih možeš zategnuti ili opustiti prsluk koliko god ti to odgovara.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Kako pravilno održavati ove odjevne komade?

Kako bi tvoja nova festivalska odjeća ostala u besprijekornom stanju, važno je slijediti upute za njegu rupičastih hlača i lanenog prsluka. Oba komada treba prati ručno na maksimalnoj temperaturi od 40 stupnjeva. Izbjeljivanje i sušenje u sušilici bi trebala izbjegavati kako bi spriječila oštećenje tkanine. Također, kemijsko čišćenje je zabranjeno kako bi se održao integritet materijala. Uz ove smjernice, tvoja odjeća može izgledati kao nova za više od jedne festivalske sezone.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Znaš li koju boju laka za nokte žene najčešće biraju za isticanje preplanule puti? Evo 9 najboljih Rubrika Beauty Beauty

Još nije kasno za nadopuniti svoju garderobu odjevnim komadima koji spajaju stil, udobnost i praktičnost. Hlače možeš kupiti ovdje, dok laneni prsluk možeš naći ovdje - cijena hlača je 45,99 eura, a cijena prsluka 35,99 eura. Ovi komadi brenda Reserved će ti sigurno izmamiti osmijeh na lice te biti šik i prozračna opcija kuda god te tvoje ljetne avanture odvele.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima I Deichmann ima sniženja, a ovo su cipele do 20 eura koje ubacujemo u košaricu Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0